Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 21

Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis scenoje pristatė bendrą kūrybą (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą sausakimšame sostinės gyvos muzikos klube „Tamsta“ Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis pristatė savo pirmą bendrą muzikinį projektą „The Ball and Chain“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Ketvirtadienio vakarą sausakimšame sostinės gyvos muzikos klube „Tamsta“ Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis pristatė savo pirmą bendrą muzikinį projektą „The Ball and Chain“.

Itin kamerinį koncertą Erica ir Jurgis nusprendė surengti likus vos kelioms dienoms iki išvykimo į Kolumbiją, kur šeima atostogaus iki balandžio.

E.Jennings teigia, kad koncertą nuspręsta daryti būtent dabar, nes norima, kad žmonės susipažintų su muzika iš lėto, neskubėdami.

„Duodame laiko apsiprasti, o vėliau, grįžę į Lietuvą, planuojame išleisti albumą, kurį lydės ir kitas, pristatymo, koncertas. Tad šis renginys – tarsi užuomina, kryptis, kas klausytojų laukia vasarą“,  – pasakojo E.Jennings.

Pora savo bendrą kūrybą vadina miegamojo muzika (angl. bedroom music), – „Tai asmeniška muzikos patirtis, atspindinti poros gyvenimą santuokoje bei labai įvairius to aspektus. Ir labai paprasta kasdienybė, ir jaukios, ramios buvimo drauge akimirkos. Miegamojo muzika nebūtinai tik jame ir skamba – miegamasis gali būti ten, kur jį susikuri. Šios artumo, o kartu ir buitinės trinties emocijos niveliuosis ir būsimame albume. Jame bus daug kasdienybės garsų – kavos aparato šnypštimo, durų varstymo, šaukštelio skimbčiojimo. Jie palieka vietos mintims – kad kiekvienas susikurtų savo vaizdinį, kaip skamba artumas tarp dviejų artimų žmonių.“

Koncerte Erica vilkėjo puošnią, blizgučiais siuvinėtą suknelę gilia iškirpte, segėjo perlų vėrinį. Atlikėja pasakojo, kad šiuo metu yra susižavėjusi penktojo dešimtmečio laikotarpiu, kai suknelės buvo siuvamos kokybiškai ir su meile, o šukuosenos bei makiažas reikalavo dėmesio ir pastangų. Jokių „pagaminta Kinijoje“ etikečių. Tai buvo tokių moterų kaip Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe laikas – magiška era. Tad šio dešimtmečio žavesio buvo  įnešta ir į koncertą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius