-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 27

Ericos Jennings knygelės „Mano gyvūnai“ pristatyme – nuoširdūs pokalbiai ir gyva muzika

Niūrią liepos 27-osios sekmadienio popietę Kauno prekybos centre „Akropolis“ esančiame „Didžiojo Pegaso“ knygyne įvyko atlikėjos Ericos Jennings vaikiškos dvikalbės knygos „Mano gyvūnai“ (angl. „My animals“) pristatymas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Gėlės

Niūrią liepos 27-osios sekmadienio popietę Kauno prekybos centre „Akropolis“ esančiame „Didžiojo Pegaso“ knygyne įvyko atlikėjos, grupių „Skamp“, „The Ball & Chain“ vokalistės, Ericos Jennings, vaikiškos dvikalbės knygos „Mano gyvūnai“ (angl. „My animals“) pristatymas. Knygelę išleido leidykla „Alma Litera“.

Erica Jennings savo knygą pristatė kartu su savo vyru, muzikantu Jurgiu Didžiuliu. Ne itin gausiai susirinkę skaitytojai turėjo puikią galimybę išgirsti Ericos ir Jurgio atliekamas dainas, kurios turėjo patikti jų tėveliams, nes atlikėjai atliko lietuvišką labai seną dainą „Tu ateik į pasimatymą“, pavartyti margaspalvę, įvairiomis iliustracijomis išmargintą knygelę, užduoti klausimus knygos autorei, artimiau pabendrauti, smagiai praleisti laiką ir gauti autografą.

Į klausimą, kodėl autorė išleido būtent dvikalbę knygelę, skirtą vaikams, E.Jennings atsakė: „Tokia mintis kilo todėl, kad augindama du sūnus ji pati nuolatos jiems skaito vaikiškas knygeles, tai kodėl ji pati negali parašyti dvikalbės knygos, skirtos visiems vaikams, nes Lietuvoje dar tokia juk nebuvo išleista.“ Knygelė yra parašyta anglų ir lietuvių kalbomis, tad ji skirta ne tik dvikalbėms šeimoms, bet ir visiems mažiesiems skaitytojams, kurie nori išmokti anglų kalbos.

Erica Jennings pažadėjo, kad ši knygelė sulauks ir tęsinio, kurioje bus aprašomi ir tolimesni pirmosios knygelės herojų nuotykiai. O artėjant Kalėdoms, šį knygelė gali tapti ir labai puikia dovana mažiesiems skaitytojams ir jų tėveliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius