-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 09 25

„Exrūkaliai nenugalimi“ kviečia švęsti kartu

Jau šį  ketvirtadienį (rugsėjo 26 d.) 16 val. Kudirkos aikštėje (Vilnius) pirmą kartą švęsime „Exrūkalių dieną“. Prisijungti kviečiami visi, kurie pasirinko geresnį gyvenimą be rū...

Jau šį  ketvirtadienį (rugsėjo 26 d.) 16 val. Kudirkos aikštėje (Vilnius) pirmą kartą švęsime „Exrūkalių dieną“. Prisijungti kviečiami visi, kurie pasirinko geresnį gyvenimą be rūkalų. „Exrūkaliai nenugalimi“ – tai Europos komisijos kampanija, kuri tęsėsi tris metus ir dabar skelbia apie savo kulminaciją – exrūkalių šventę visoje Europoje.

Šiemet itin didelis dėmesys skiriamas žmonėms, atsikračiusiems rūkymo įpročio, „Nesustabdomus exrūkalius“ kampanijos metu sveikina visiems gerai žinomas DJ Bob Sinclar. Visi, kurie iki šiol neišdrįso pagalvoti apie geresnį gyvenimą, kviečiame prisijungti ir šią dieną atsisakyti rūkymo įpročio. „Exrūkaliai“ kvepia skaniau, jaučiasi geriau, keliauja toliau. Ateikite ir įsitikinkite tuo patys!

Renginio metu kviesime pasitikrinti CO kiekį plaučiuose ir pasiklausyti medicinos studentų pasakojimų apie rūkymo žalą, taip pat dalinsimės savo sėkmės istorijomis, o visi norintys galės įsiamžinti spalvingoje fotosesijoje su visiems gerai pažįstama fotografe Marla Singer.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius