Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 12

Festivalis be svaigalų – „Masters of Calm”

Fes­ti­va­lis “Mas­ters of Calm” – tai sa­vai­tę truk­sian­ti, ana­lo­gų ­Lie­tu­vo­je ne­tu­rin­ti sto­vyk­la, ku­ri, kaip ir p­raei­tais me­tais, vyks vie­no­je gra­žiau­sių...

Fes­ti­va­lis “Mas­ters of Calm” – tai sa­vai­tę truk­sian­ti, ana­lo­gų ­Lie­tu­vo­je ne­tu­rin­ti sto­vyk­la, ku­ri, kaip ir p­raei­tais me­tais, vyks vie­no­je gra­žiau­sių Lie­tu­vos vie­tų – Dū­bu­rio sa­lo­je rugp­jū­čio 10 – 17 die­no­mis.  Kvie­čiame vi­sus, no­rin­čius pa­tir­ti dva­si­nę ra­my­bę, pa­si­sem­ti ­ži­nių, ar tie­siog pa­il­sė­ti.
An­trus me­tus or­ga­ni­zuo­ja­mo­je sto­vyk­lo­je da­ly­viai ga­lės iš­ban­dy­ti skir­tin­gas dva­si­nes pra­kti­kas, pa­si­sem­ti ži­nių iš sa­vo sri­ties Jo­gos, Rei­ki, Tai Chi ir ki­tų spe­cia­lis­tų, klau­sy­tis pa­skai­tų apie svei­ką gy­ven­se­ną ir mi­ty­bą.

Fes­ti­va­lis są­mo­nin­gu­mui skatinti

Pa­grin­di­nis fes­ti­va­lio tiks­las – tai da­ly­vių sa­vęs su­vo­ki­mo ir są­mo­nin­gu­mo ska­ti­ni­mas. Fes­ti­va­lio me­tu bus ga­mi­na­mas tik ve­ge­ta­riš­kas mais­tas, ne­bus pre­kiau­ja­ma al­ko­ho­liu. Da­ly­viai skir­tin­go­se ren­gi­nio erd­vė­se ga­lės iš­ban­dy­ti įvai­rias jo­gos rū­šis: „Aš­tan­ga Vin­ja­sa“, „Ši­va­nav­da“, „Bhan­ti“ jo­ga. Sto­vyk­los me­tu bus ga­li­ma iš­mok­ti svei­ka­tą stip­ri­nan­čių Be­lo­ja­ro rau­me­nų tem­pi­mo pra­ti­mų, ka­la­ne­ti­kos ir mo­te­rims ypač nau­din­gos du­bens dug­no mankš­tos. Pa­siek­ti har­mo­ni­ją ir pu­siaus­vy­rą ne­sta­bi­lia­me pa­sau­ly­je Gur­dži­je­vo šo­kių, Tai Chi, Jeet Ku­ne Do už­siė­mi­mų me­tu. Gi­lin­tis į sa­ve sa­vi­tai­gos ir kons­ta­lia­ci­jų pa­skai­to­se. Be­si­do­min­tys sa­vi­gy­da sto­vyk­lo­je ga­lės dau­giau su­ži­no­ti apie uni­ver­sa­lią gy­dan­čią­ją Rie­kia ener­gi­ją, iš­ban­dy­ti re­be­fin­go kvė­pa­vi­mo tech­ni­kas. Va­ka­rais lau­kia gon­gų me­di­ta­ci­jos ir gy­vo gar­so kon­cer­tai. Vie­na lau­kia­miau­sių sto­vyk­los žvaigž­džių – po pa­sau­lį ke­liau­jan­tis gi­ta­ros vir­tuo­zas Es­tas Ton­ne.

„Ši sto­vyk­la iš­skir­ti­nė, to­kių Lie­tu­vo­je dar ne­bu­vo. Pra­ėjusiais me­tais mes pa­ban­dė­me, gal­būt iš kar­to ne­la­bai drą­siai, ta­čiau da­ly­vių akys, šyp­se­nos ir pa­dė­kos po fes­ti­va­lio, bu­vo ženk­las, jog ei­na­me tei­sin­ga link­me ir to­kių sto­vyk­lų žmo­nėms rei­kia. Tad kaip ir per­nai, da­ly­vius ska­tin­si­me bend­rau­ti, pa­žin­ti pa­čius sa­ve ir su­pan­tį pa­sau­lį, per teo­ri­nes ir pra­kti­nes pa­skai­tas mo­ky­si­me at­skleis­ti ir la­vin­ti są­mo­nin­gu­mą – juk bū­tent ta­da pra­si­de­da di­die­ji po­ky­čiai tiek žmo­gaus vi­du­je, tiek jį su­pan­čia­me pa­sau­ly­je“, – sa­vo min­ti­mis da­li­no­si vie­nas iš fes­ti­va­lio or­ga­ni­za­to­rių Min­dau­gas Vi­du­gi­ris.

Lau­kia­ma vi­sa šeima

Fes­ti­va­ly­je lau­kia­mi įvai­raus am­žiaus žmo­nės – čia veik­los ras kiek­vie­nas. Dau­gu­ma už­siė­mi­mų ne­rei­ka­lau­ja fi­zi­nio pa­si­ren­gi­mo, o ne­no­rin­tys da­ly­vau­ti už­siė­mi­muo­se ga­lės tie­siog mė­gau­tis gam­ta ir eže­ru, pa­sip­lau­kio­ti val­te­lė, ty­ri­nė­ti apy­lin­kes, skin­ti lau­kų gė­les bei ste­bė­ti de­be­sis. Ma­žie­siems bus įkur­tas vai­kų dar­že­lis, ku­ria­me juos pri­žiū­rės pa­ty­rę spe­cia­lis­tai, tad ra­gi­na­me tė­ve­lius pa­siim­ti sa­vo at­ža­las kar­tu, nes jie ga­lės drą­siai leis­ti lai­ką už­siė­mi­muo­se, ne­si­jau­din­da­mi dėl sa­vo vai­kų užim­tu­mo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius