Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 15

Filipas Kirkorovas kauniečius nustebino įspūdingu šou (nuotraukos)

Lietuvoje viešinti Rusijos estrados žvaigždė Filipas Kirkorovas trečiadienio vakarą kauniečiams pristatė naująją solo programą „Šou Nr.1". Į koncertą, vykusį „Žalgirio arenoje", susirinko gausus būrys žiūrovų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Lietuvoje viešinti Rusijos estrados žvaigždė Filipas Kirkorovas trečiadienio vakarą kauniečiams pristatė naująją solo programą „Šou Nr.1". Į koncertą, vykusį „Žalgirio arenoje", susirinko gausus būrys žiūrovų.

Dainininkas publikai dovanojo tikrą energijos užtaisą: atliko naujus, niekur negirdėtus kūrinius, pamalonino gerbėjus senaisiais hitais bei nustebino įspūdingu šviesos efektų, trimatės grafikos šou.

Publika mėgavosi koncertu. F.Kirkorovas taip pat. Dainininkas džiaugėsi matydamas tokią sausakimšą salę, ne kartą dėkojo už gerbėjų meilę jam, minėjo, jog čia jaučiasi kaip namuose. F.Kirkorovas nevengė ir pajuokauti - „ir Jus paerzinti, jog vis dar esu nuostabios formos". Po šių žodžių salėje nuvilnijo juoko banga. Didžiulių aplodismentų sulaukė ir F.Kirkorovo pasivažinėjimas dviračiu po areną.

Popmuzikos karalius su šokėjais scenoje kūrė tikrą spektaklį. F.Kirkorovas drabužius keitė beveik po kiekvienos dainos. Nespėdavo praeiti nė akimirka, o dainininkas į sceną išbėgdavo pasipuošęs nauju apdaru. Daugeliui žiūrovų taip ir liko neatsakytas klausimas - „kaip jis taip greitai spėja persirengti?"

Ypatingai žiūrovai džiaugėsi, kuomet jų numylėtinis nusileisdavo nuo scenos ir vaikščiodavo po areną - gerbėjai skubiai traukdavosi iš rankinių, kišenių mobiliuosius telefonus, fotoaparatus ir iš arti įamžindavo dainininką.

Nespėjusieji apsilankyti F.Kirkorovo koncertuose Kaune ir Vilniuje, tai dar gali padaryti , nes kovo 15 - 16 dienomis jis surengs savo pasirodymus Šiauliuose ir Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius