-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 10

Filme pagal Rokiškio Jaunimo teatro spektaklį pasirodys ne tik jaunimas, bet ir žinomi aktoriai

Didžiulio pasisekimo saulaukęs Rokiškio Jaunimo Teatro spektaklis ,,Emigrantai’’, kurio scenarijaus autorius ir režisierius Justinas Krisiūnas, jau greitai bus perkeltas į pilno metro kino juostą. Jau keturias savaites vyksta įtemptas filmavimas, kuriame filmuojasi ne tik Jaunimo Teatro aktoriai, tačiau ir patyrę scenos vilkai, kaip Larisa Kalpokaitė, Džiugas Siaurusaitis bei Inga Norkutė-Žvynienė su savo vyru Aurimu.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Teatras

Didžiulio pasisekimo saulaukęs Rokiškio Jaunimo teatro spektaklis  ,,Emigrantai’’, kurio scenarijaus autorius ir režisierius - Justinas Krisiūnas, jau greitai bus perkeltas į pilno metro kino juostą. Jau keturias savaites vyksta įtemptas filmavimas, kuriame filmuojasi ne tik Jaunimo teatro aktoriai, tačiau ir patyrę scenos vilkai, kaip Larisa Kalpokaitė, Džiugas Siaurusaitis bei Inga Norkutė-Žvynienė su savo vyru Aurimu.

Pasak režisieriaus, jo filmuojamas filmas yra tarsi protestas prieš tai, kas vyksta šiuo metu Lietuvoje, nes emigracijos problema palietė kiekvieną šeimą ir tai tęsiasi toliau. ,,Filmas neturi didžiulio biudžeto ir yra filmuojamas tiktai iš mano santaupų‘‘, – neslepė režisierius.

Jaunas režisierius neslepia, jog tikslas yra pasiekti kino salę ir kad jo darbą galėtų pamatyti bei įvertinti kuo daugiau lietuvių. Tačiau nors filmas neturi šimtatūkstantinio budžeto, tikslai yra nemaži ir dėl to, jog filmavimuose dirba savo srities profesionalai: Filmo vaizdo operatoriai Darius Baltakys bei Marius Komičius turintys nemažą patirties bagažą. Filmo garso operatorius Julius Navagrudskas įgarsinęs tokius serialus kaip „Vyno kelias“, „Garbės kuopa“, „Gedimino 11“, „Naisių vasara“.

Filmavimai turėtų baigtis iki spalio, nes jauniesiems aktoriams teks grįžti į mokyklas. Po filmavimų filmo laukia montažinė ir ilgi vakarai ten. Filmo premjera planuojama iki Naujųjų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius