Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 21

FREDDY MARX STREET Klaipėdoje!

Vienas iš jaukiausių Klaipėdos bariukų vėl džiugina savo svečius. Jau gegužės 24 dieną savo ištikimiems lankytojams dovanoja nepaprastu talentu apdovanotu Ukrainos dainininko...

Vienas iš jaukiausių Klaipėdos bariukų vėl džiugina savo svečius. Jau gegužės 24 dieną savo ištikimiems lankytojams dovanoja nepaprastu talentu apdovanotu Ukrainos dainininko FREDDY MARX STREET koncertą.

Freddy Marx Street – tai elektra akustinei gitarai. Jo muzika – pop-rock mišinys (panašaus kaip One Republic), alternatyvi - kaip Radiohead, roko – kaip 30 Seconds To Mars. Jausmai ir balsas yra tokie nuoširdūs, kad paliečia mus taip giliai, kaip pjaunamas stiklas. Jis - karys, kovojantis dėl svajonės. Freddy ne tik groja muziką, bet ir papasakoja tūkstančius istorijų. O tos istorijos pilnos juoko ir nesibaigiančio įkvėpimo, priverčiančios kiekvieną susimastyti apie save. Jo muzika kiekvienam suteikia geros energijos pliupsnį.

Atlikdamas savo kūrybos dainas, Freddy yra ypatingai nuoširdus ir emocingas, nes kiekvienoje dainoje atsispindi paties atlikėjo išgyvenimai, savita pasaulėžiūra ir nuotaika. Besąlygiškas įsijautimas į muziką priverčia ja patikėti ir klausytojus. Ukrainietis tiesiog spinduliuoja pozityvia energija, kurią perduoda salėje susirinkusiai publikai.

Freddy Marx Street aktyviai koncertuoja visame pasaulyje – savo kūryba sužavėjo Ukrainą, JAV, Didžiąją Britaniją, Lenkiją ir kitas šalis. Atlikėjas yra pelnęs daugybę apdovanojimų tarptautiniuose muzikiniuose konkursuose. Puikus debiutas 2011 metais Amerikoje vykusiame nepriklausomų muzikantų konkurse, taip pat Didžiojoje Britanijoje organizuojamame “Abby Road Studio World Competition” bei SPAM konkurse ir FAMA festivalyje Lenkijoje ir daugelyje kitų. Freddy nuoširdžiai tikisi, kad jo muzika pavergs ir lietuvius.

Freddy Marx Street Lietuvoje koncertuos vos 2 vietose. Viena iš jų Check'In Baras Klaipėdoje. Tai viena iš nedaugelio galimybių išgirsti šį puikų atlikėją. O Check'In kolektyvas pasirūpino, kad šis koncertas Jums nieko nekainuotų!

Check'In Baras Klaipėdoje Bružės g. 2 (šalia senojo turgaus)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius