-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 27

Galimybė laimėti kelionę į Robbie Williamso koncertą Taline

Šiandien vienas garsiausių popmuzikos atlikėjų Robbie Williams savo „Facebook“ paskyroje paskelbė konkursą, kurio nugalėtojams ketina padovanoti 10 VIP kelionių į vienintelį jo...

Šiandien vienas garsiausių popmuzikos atlikėjų Robbie Williams savo „Facebook“ paskyroje paskelbė konkursą, kurio nugalėtojams ketina padovanoti 10 VIP kelionių į vienintelį jo koncertą Baltijos šalyse. R. Williams koncertuos rugpjūčio 20 dieną Taline, Estijoje.

Bendradarbiaudamas su Estijos turizmo taryba Robbie Williams kviečia savo gerbėjus laimėti vieną iš dešimties VIP kelionių paketų. Vienos VIP kelionės komplektą sudaro skrydžiai į Estiją ir atgal iš bet kurio didžiojo Europos oro uosto, trys naktys keturių žvaigždučių viešbutyje Taline, VIP zonos bilietai į R. Williams koncertą Taline, susitikimas ir pažintis su pačiu atlikėju, prabangi poilsio ir pramogų programa Estijoje bei galimybė tapti dokumentinio filmo apie R. Williams „Take the Crown“ turą žvaigžde. Be šio pagrindinio prizo, 100 gerbėjų bus apdovanoti naujausio „Take the Crown“ albumo kopijomis.

Norite dalyvauti konkurse? Nufilmuokite vaizdo klipą, kuriame pasakojate, kaip R. Williams muzika pakeitė jūsų gyvenimą ir įkelkite jį į R. Williams „Facebook“ paskyrą https://www.facebook.com/robbiewilliams/app_486254294756872

Jūsų vaizdo klipas turėtų būti ne ilgesnis nei 60 sekundžių trukmės. Svarbu, kad įrašas skambėtų anglų kalba. Dalyvauti konkurse gali visi ne jaunesni nei 18 metų asmenys. Penkis didžiojo prizo nugalėtojus išrinks R. Williams „Facebook“ gerbėjai, kitus – kompetentinga komisija.

„Labai pasistenkite ir mes susitiksime Taline“, – sakė R. Williams, drąsindamas savo gerbėjus dalyvauti konkurse.

Vaizdo klipus galite siųsti nuo birželio 27 iki liepos 21 dienos. Viešasis balsavimas socialiniame tinkle „Facebook“ prasidės liepos 22 d. ir tęsis iki liepos 28 dienos. Dešimt laimingųjų bus išrinkti rugpjūčio 1 dieną. Detalesnės informacijos ir konkurso sąlygų ieškokite socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Estija maloniai stebina“.

„Dešimt konkurso laimėtojų turės galimybę ne tik apsilankyti koncerte ir susipažinti su Robbie, tačiau ir pakeliauti po Estiją. Laimėtojų laukia ekskursijos po Viduramžius menantį Talino senamiestį ir ne tik. Dešimt laimingųjų aplankys kvapą gniaužiančius Estijos gamtos kampelius“, – kalbėjo „Enterprise Estonia“ valdybos narė Martin Hirvoja.

R. Williams koncertas įvyks Talino dainų šventės slėnyje. „Šioje scenoje yra koncertavę daugybė garsių atlikėjų. Labai džiaugiamės, kad pagaliau čia savo gerbėjams dainuos ir pats Robbie Williams“, – tęsė M. Hirvoja.

Estijoje vyksiantis R. Williams koncertas taps istoriniu. Šis koncertas vienintelis viso „Take the Crown“ turo metu bus filmuojamas ir pristatomas DVD formatu. R. Williams – vienintelė pasaulinė žvaigždė, filmuosianti savo koncertą Estijoje. Garsenybės gerbėjams iš Baltijos šalių – tai unikali proga tapti muzikos istorijos dalimi.

R. Williams koncertinio turo „Take the Crown“ metu aplankys 13 šalių, kur surengs 26 koncertus, jis pasirodys Londone, Kopenhagoje, Amsterdame ir kituose miestuose.

Socialinės medijos kampaniją remia Europos regioninio vystymo fondas. Konkurso dalyviai sutinka, kad jų kontaktiniai duomenys būtų naudojami Estijos turizmo tarybos rinkodaros tikslais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius