-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 23

„Gerumo dienos“ svečiai tarsi baltoji gvardija (nuotraukos)

Balta spalva simbolizuoja šviesą, gyvybę, džiaugsmą, gėrį, tyrumą, šventumą ar net dieviškumą. Vedini šios idėjos, grandiozinio telemaratono „Gerumo diena“ organizatoriai...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Balta spalva simbolizuoja šviesą, gyvybę, džiaugsmą, gėrį, tyrumą, šventumą ar net dieviškumą. Vedini šios idėjos, grandiozinio telemaratono „Gerumo diena“ organizatoriai penktadienio vakarą svečius ragino pasipuošti būtent šios spalvos rūbais.

Tiek atlikėjai, savo dainomis kvietę į kovą su vėžiu, tiek dauguma susirinkusiųjų spindėte spindėjo baltais apdarais. Dailiosios lyties atstovės akino savo kūno linijas pabrėždamos įspūdingomis suknelėmis, kostiumėliais bei derindamos originalius aksesuarus: skraistes, šalikėlius ar papuošalus. Ne maža dalis šventiniame vakare susirinkusių vyrų taip pat solidarizavosi ir pasipuošė baltais kostiumais.

Tiesa, iš kuklios baltos auditorijos išsiskyrė keltas renginio svečių. Štai ekstravagantiškoji Kauno ponia, o nuo šiol ir burleskos šokėja – Eglija Fergie – visų dėmesį traukė savo įspūdingais raudonais aukštakulniais ir gilia iškirpte. Agnė Jegelavičiūtė žvilgsnį kaustė žaismingu mokinukės stiliumi it prie jo priderindama originalią beretę. Atlikėjas Alanas Chošnau, matyt, akinamas renginio gerumo, visą laidos filmavimą buvo su akiniais nuo saulės. Stilingasis Žilvinas Grigaitis ir vėl nepraleido progos pasipuošti varlyte. Tądien visus susirinkusius suvienijo mažas akcentas – gerumo sparno ženkliukas, kurį Lietuvos garsiausieji su mielu noru įsisegė į vakaro aprangą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius