Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 24

Gerus darbus daryti galima ir viešajame transporte

Penktadienio pavakarę viešajame transporte pasirodęs nuotaikingų Kalėdų Senelių būrys žmonėms ne tik linkėjo gero savaitgalio, bet ir kvietė prisijungti prie jų vykdomos gerumo...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Penktadienio pavakarę viešajame transporte pasirodęs nuotaikingų Kalėdų Senelių būrys žmonėms ne tik linkėjo gero savaitgalio, bet ir kvietė prisijungti prie jų vykdomos gerumo misijos. Aukojimo portalo aukok.lt ir socialinių akcijų organizatorių mission.lt savanoriai viešuoju transportu keliaujantiems vilniečiams dalino riestainius su gerumo patarimais ir priminė, kad gerus darbus reikėtų daryti ne tik per šventes, bet kasdien. Ši Kalėdų Senelių iniciatyva buvo paskutinė iš keturių, šią savaitę įvykusių socialinės kampanijos „Būk geras visus metus“ akcijų.

„Penktadienio pavakarę viešajame transporte sutikti žmonės dažniausiai yra pavargę, nusiminę. Savo pasirodymu nusprendėme juos pralinksminti, maloniai nuteikti savaitgaliui. Taip pat priminėme, kad ir kasdieninėse situacijose galima daryti gerus darbus – užleisti vietą viešajame transporte, padėti iš jo išlipti senyvo amžiaus žmonėms ar tiesiog nusišypsoti ir palinkėti gero savaitgalio. Tokios gerumo išraiškos nereikalauja daug pastangų, tačiau kuria didžiulę vertę,“ – sako viena iš akcijos organizatorių Marija Šaraitė.

Pasirodymas viešajame transporte – viena iš keturių aukok.lt, mission.lt ir kelių dešimčių savanorių šią savaitę įvykdytų socialinių akcijų. Gerumo misijos tikslas – skleisti žinią apie gerų darbų darymo svarbą ir priminti, kad sunkiau gyvenantiems žmonėms pagalba yra reikalinga visus metus.  Taip pat šią savaitę vilniečius Kalėdų Seneliai nustebino nuotaikingu šokiu Kudirkos aikštėje, mimų ir Kalėdų Senelių pasirodymų Vilniaus geležinkelio stotyje bei akcija Kalvarijų Turguje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius