-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 09

Giorgio Minneci: menas priimti džiaugsmą

Lietuvos sveikatos mokslų universitete 2013 balandžio 22 d. 15:30 val. vyks trečiasis renginių ciklo „Dvasinės atodangos – pašnekesiai su iškiliomis asmenybėmis“ susitikimas. Šį...
Temos: 1 Menas

Lietuvos sveikatos mokslų universitete 2013 balandžio 22 d. 15:30 val. vyks trečiasis renginių ciklo „Dvasinės atodangos – pašnekesiai su iškiliomis asmenybėmis“ susitikimas. Šį kartą kviečiame susipažinti su Italų gyvenimo meno mokytoju Giorgio Minneci.

Daugiau kaip 10 metų G. Minneci Gyvenimo meno mokytojas, aktorius, daininkas, užsiimantis visuomenine švietėjiška veikla visame pasaulyje. Renginyje išgirsite apie G. Minneci asmeninę dvasinę patirtį ir atrastą gyvenimo džiaugsmą, kaip susidoroti su stresu, valdyti įtampą čia ir dabar.

Susitikimo vieta: LSMU Mokomasis laboratorinis korpusas (MLK), Z. Januškevičiaus vardo posėdžių salė (Eivenių g. 4, Kaunas).

Laikas: 2013 balandžio 22 d. 15:30 val.

Registracija Facebook'e: https://www.facebook.com/events/453088431437180/

Renginys nemokamas.

Jei nesuprantate anglų kalbos, tai ne bėda. Renginio metu bus vertėjas. Renginys skirtas visiems visiems ir iš gatvės, ir iš namų... Netaikomi ir amžiaus apribojimai. Lytis, socialinė padėtis taip pat visai nesvarbi. "Dress kodas" - šypsena.

Renginio organizatorius: Sveikatos psichologijos katedra ir Sveikatos tyrimų institutas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius