Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 21

„Gluck“ savaitgalio programoje – „Golden Parazyth“ bei svečias iš Varšuvos

Vos prieš porą savaičių duris po Baltuoju tiltu atvėręs naktinis klubas „Warsteiner GLUCK“ per trumpą gyvavimo laiką jau spėjo užkurti ne vieną iki pat ryto trukusį vakarėlį ir...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Vos prieš porą savaičių duris po Baltuoju tiltu atvėręs naktinis klubas „Warsteiner GLUCK“ per trumpą gyvavimo laiką jau spėjo užkurti ne vieną iki pat ryto trukusį vakarėlį ir po savo stogu sutalpinti tokius visiems puikiai žinomus muzikinio pasaulio atstovus kaip Gerai Gerai, Victor Diawara, SiSi, Mamania, Vaiperis, Flaxen Beats, Modestas Švoba ar Justas Fresh.

„Warsteiner GLUCK“ įkūrėjai sako ketinantys nenuleisti rankų tol, kol Baltasis tiltas netaps vienu pagrindinių Vilniaus naktinio gyvenimo traukos centrų. Tad į lankytojų pastebėjimus apie tai, kad iki šiol toje vietoje įsikūrę klubai greitai savo veiklą turėdavo ir baigti, atkerta, jog „anksčiau ten ir vakarėlių tokių nebuvo!“

Trečiasis lapkričio savaitgalis tikrai ketina sudrebinti Baltąjį tiltą. Klubo muzikinėje programoje ketvirtadienį išvysime retai kur sutinkamą, tačiau šįkart jėgas vienam vakarui suvienijantį plokštelių sukėjų trio – Tomą Boo, Swix bei Mamania. Ypatingai laukiami visi senąjai mokyklai bei laužytiems ritmams prijaučiantys vakarėlininkai.

Penktadienis – dovana lietuviškos elektronikos mėgėjams. Po Baltuoju tiltu svečiuosis visai šviežiai mini albumą „98 Windows“ išleidęs duetas „Golden Parazyth“. Sako, jų pasirodymams abejingas išlikti negalėsi. Netiki? Ateik ir pamėgink! Po jų prie grotuvų stoja ir į rytą susirinkusius šokių aikštelėje veda Victor Diawara (No DJ‘s).

Na, o šeštadienį „Warsteiner GLUCK“ lankytojams pristatys savo rūbus jau išaugusią ir į klubą persikrausčiusią vakarėlių serią – „Retro Fresh“, kurios vedliu taps, ko gero, greičiausiai publiką nuo staliukų į šokių aikštelę sutraukiantis diskžokėjus Vilniuje – Spitzin (Cotton Swing Club). Pirmajam „Retro Fresh“ vakarui po Baltuoju tiltu į pagalbą Spitzin kviečia svečią iš Varšuvos – Green Jesus. Diskžokėją, žmogų-orkestrą, šamaną, profesionalų muzikos maišytoją, grojantį tik jam vienam pažįstamų stilių muziką. Viskas viename ir viskas tam, jog neatsimintumėte, kaip sekmadienio ryte grįžote namo. „Nėra to naujo, kas nebūtų sena!“ – retro nuotaikomis bei antram gyvenimui prikelta muzika jus šeštadienį pasitiks „Warsteiner GLUCK“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius