Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 11

Grandiozinis „SEL“ koncertas Klaipėdoje (nuotraukos)

Klaipėdos pakraštyje įsikūrusi Vasaros estrada jau seniai nematė tokio gausaus žmonių antplūdžio, kurio kaltininkas ne kas kitas, o pats skandalingasis SEL lyderis Egidijus Dragūnas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Klaipėdos pakraštyje įsikūrusi Vasaros estrada jau seniai nematė tokio gausaus žmonių antplūdžio, kurio kaltininkas ne kas kitas, o pats skandalingasis SEL lyderis Egidijus Dragūnas. Žiūrovų netrūko tiek pačioje estradoje, tiek už jos ribų, kur būriavosi bilietų nespėję įsigyti gerbėjai, tačiau vylęsi bent jau išgirsti koncerto atgarsius.

Vasaros estrados scenoje E. Dragūnas atliko geriausiai žinomas ir didžiausio populiarumo sulaukusias dainas, kai kurios jų suskambėjo naujai. Dainininkui pasirodymo metu talkino atlikėja bei tikra klaipėdietė Monika Liubinaitė, energingos šokėjos bei muzikantų kolektyvas. Viso to pakako, kad publika dainuotų kartu, šoktų ir skanduotų savo dievuko vardą.

Renginio pavadinimas „SEL Grand Show“ buvo iš tiesų pateisintas: estradą drebino galinga garso aparatūra bei įspūdingas šviesų šou. Taip pat koncertas buvo filmuojamas daugiau nei dešimčia kamerų ,,Full HD“ technologija, bei filmuojamas net iš kelių malūnsparnių. Panašu, jog šį koncertą galės pamatyti visi, kurie nepateko į renginį, nes planuojama išleisti DVD albumą su koncerto įrašu.

Ilgai ir nekantriai lauktas bei keletą tūkstančių žmonių subūręs SEL koncertas baigėsi apie vidurnaktį, kadangi Klaipėdos miesto savivaldybė neleido koncertuoti ilgiau, tačiau pritraukė labai įvairaus amžiaus publikos. Ko gero, SEL muzikai abejingų tiesiog nėra.

Nuotraukų autorius: Algirdas Venskus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius