Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 12

Grožį vertinančių Kauno ponių stilius nustelbė šaltį

Vėsų ketvirtadienio vakarą nustelbė elegantiškas ir stilingas Kauno ponių elitas. Nepabūgę šalčio įtakingi svečiai susirinko pasveikinti moderniausio Kauno grožio centro „RJ GROŽ...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Vėsų ketvirtadienio vakarą nustelbė elegantiškas ir stilingas Kauno ponių elitas. Nepabūgę šalčio įtakingi svečiai susirinko pasveikinti moderniausio Kauno grožio centro „RJ GROŽIO KLINIKA“ bendraturčių Jovitos Mažeikienės ir Renatos Zaleckienės. Atidarymo proga modernią kliniką žinomiems veidams, įtakingiems verslininkams ir žiniasklaidos atstovams pristatė garsiausias šalies stilistas Mantas Petruškevičius. Žinomų šalies moterų vertinamas stilistas negailėjo komplimentų ne tik grožio centro savininkėms, bet ir vakaro viešnioms. Tarp žinomų svečių - Kristina ir Vygintas Kaikariai, Alesia Litvinionok, Aušra Povilaitienė, Asta Dambrauskienė, Jolanta Sadauskienė, Gintaras Daunys, Gintaras Papečkys ir daugelis kitų.

Oficialaus atidarymo vakaru mėgavosi išties rinktinė publika, kuri pasižymėjo itin geru skoniu ir tonu. Renginyje šurmuliavo daugiau nei pusantro šimto svečių, kurie domėjosi grožio pasaulio naujovėmis, bendravo tarpusavyje, mėgavosi vaišėmis ir gyva muzika. Nuotaikingai susirinkusiems svečiams apie grožiui skirtas lazerių technologijas pasakojo specialiai iš Latvijos atvykęs „AlmaLASERS“ atstovas Baltijos šalyse Girts Maurins. Mantas Petruškevičius būsimoms klientėms paminėjo ir keletą garsių žmonių, su kuriais bendradarbiaus „RJ GROŽIO KLINIKA“ - čia moterys savo grožį galės patikėti net ir už tūkstančių kilometrų gyvenančiam  garsiam Holivudo plastikos chirurgui Rimtui Marcinkevičiui. Stiliaus klausimais konsultuos sostinėje gyvenantis vienas žymiausių Lietuvos stilistų ir plaukų meistrų - Kęstutis Rimdžius. Tai tik kelios pavardės iš daugelio autoritetingų grožio industrijos atstovų, dalyvausiančių „RJ klinikos veikloje“. Tai specialistai, kuriuos „RJ grožio klinikos bendrasavininkės pasirinko dėl to, kad jie užtikrina aukščiausią paslaugų kokybę ir yra tai įrodę pasauliniu mastu.

Klinikos koncepciją savo svečiams pristatė ir pačios jos įkūrėjos bei bendraturtės Jovita Mažeikienė ir Renata Zaleckienė. Puikiai savo verslo nišą išmanančios moterys žino, kokias grožio medicinos ir SPA paslaugas pasiūlyti savo klientėms –  tad ilgainiui sukauptas grožio žinių bagažas nuo šiol pasitarnaus itin tikslingai. Grožio centro bendraturtės Jovita ir Renata pačios priklauso tai moterų kategorijai, kurios puoselėja savo išvaizdą, daro tai tik patikimomis priemonėmis ir niekada nenustoja ieškoti naujų galimybių bei veiksmingiausių sprendimų grožiui bei sveikatingumui saugoti.

Pasibaigus oficialiai atidarymo daliai svečiai mėgavosi vaišėmis ir apie grožį diskutavo ant raudono kilimo - specialiai šalia klinikos pastatytoje prabangioje palapinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius