Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 28

Grupės „Žalvarinis“ akustinis koncertas nepaliko abejingų (nuotraukos)

Praėjusį vakarą muzikiniame klube „Tamsta“ jaukiam akustinės muzikos vakarui žiūrovus sukvietė grupė „Žalvarinis“. Koncerto metu skambėjo tiek naujesnės, tiek iš senesnių laikų geriau atmenamos kolektyvo dainos. Vakaras nestokojo geros nuotaikos, nuo scenos sklidusio humoro ir gyvos muzikos.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Praėjusį vakarą muzikiniame klube „Tamsta“ jaukiam akustinės muzikos vakarui žiūrovus sukvietė grupė „Žalvarinis“. Koncerto metu skambėjo tiek naujesnės, tiek iš senesnių laikų geriau atmenamos kolektyvo dainos. Vakaras nestokojo geros nuotaikos, nuo scenos sklidusio humoro ir gyvos muzikos.

Koncertas klausantis naujai aranžuotų lietuvių liaudies dainų traukia ir intriguoja dėl tokios idėjos alternatyvumo. Ekspresyvi „Žalvarinio“ muzika emociškai įtraukia į senovės liaudies kūrinių apdainuojamus įvykius ir išgyvenimus. Gilią lietuvių liaudies praeitį menančią muziką atskleidė šiuolaikiniai bliuzo, roko ir folk ritmai bei melodijos. Akustinio grupės koncerto metu programa buvo praturtinta įvairiais gitaros, smuiko ir mušamųjų instrumentų sąskambiais bei įdomiomis jų interpretacijomis.

Vakaro nuotaikai papildomo jaukumo suteikė ne tik istorija dvelkianti liaudies muzika, kuri ypač nedidelėje auditorijoje sukuria draugišką atmosferą, bet ir itin empatiškas kolektyvo požiūris į artėjančią šventę – Vėlines. Koncerto metu „Žalvarinis“ atliko keletą su šia diena susijusių dainų.

Reporterė Izabelė Pukėnaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius