Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 21

Įdomiausia kelionių istorija: Silvija JAV nesusitiko su Nicolu Cage'u, bet buvo „Nusivylusių namų šeimininkių“ namuose

Įsimintiniausia mano kelionė įvyko prieš trejus metus, kai lankiausi JAV. Kartu su drauge išmaišėme įdomiausius šios šalies kampelius, tam mums prireikė dviejų savaičių. Iš...

Įsimintiniausia mano kelionė įvyko prieš trejus metus, kai lankiausi JAV. Kartu su drauge išmaišėme įdomiausius šios šalies kampelius, tam mums prireikė dviejų savaičių.

Iš Vilniaus skridome į Suomiją, iš jos – į Niujorką. Čia gyvenome tris dienas, apsistojome viešbutyje, esančiame pačiame Times skvere. Kelionė prasidėjo praradimais – labai norėjome miegoti, tad vos atskridusios ėmėme ilsėtis. O pasirodo, kad tąnakt netoliese mūsų viešbučio naujame filme filmavosi Nicolas Cage'as... Ryte apie tai sužinojome iš viešbučio darbuotojų, širdis pervėrė skausmas.

Per tris dienas Niujorke matėme nei daug, nei mažai: išmaišėme visą Manhateną, lankėmės centriniame parke, bandėme įsijausti į niujorkiečių gyvenimą. Po Niujorko skridome į Los Angeles, kur prasidėjo tikrosios linksmybės.

Čia lankėmės "Universal Studio" parke – ne tik linksminomės ant atrakcionų, bet ir pabuvojome filmų filmavimo aikštelėse. Aš buvau net "Nusivylusių namų šeimininkių" namuose!!!

Po Los Angeles atėjo metas San Franciskui. Golden Gates tiltas, mažyčiai vagonėliai, atstojantys visuomeninį transportą, kalvos, kalvos, kalvos ir... homoseksualai. Taip – juk šis miestas tituluojamas jų sostine! Iš tiesų, gėjų vėliavos čia kybo nuleistos iš balkonų, puošia namus. Toks liberalumas man patiko. Bet labiausiai patiko Viktorijos rajonas – prabangus, šalia parko, kur namai kainuoja milijonus... 

Las Vegasas. Kelionė būtų daug mažiau įspūdinga, jei nebūtume buvusios čia. Prisipažinsiu, nieko nelošėme ir nelaimėjome, tačiau akis varstantys blizgučiai ir žėrinčios lemputės ilgai neleido atsipeikėti. O dar begalinis dykumos karštis – juk šis miestas yra Nevados valstijoje... Labiausiai man įsiminė apsilankymas "The Beatles" šou – čia matėme įvairių triukų prikimštą spektaklį, už kurį kiekviena sumokėjome po 200 dolerių, bet buvo TAIP SMARKIAI VERTA.

Šios kelionės aš nepamiršiu ilgai ir labai laukiu, kada ten galėsiu sugrįžti.

Silvija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius