-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 25

Informacinės technologijos ir linksmybės

Informacinės technologijos ir linksmybės, ar tai suderinama? Atsakyti į šį klausimą ir dalyvauti daugiau nei savaitę truksiančiose šėlionėse jau balandžio mėnesio 4-13 dienomis...
Anime Nights
Anime Nights

Informacinės technologijos ir linksmybės, ar tai suderinama? Atsakyti į šį klausimą ir dalyvauti daugiau nei savaitę truksiančiose šėlionėse jau balandžio mėnesio 4-13 dienomis kvies festivalis “InfoShow”.
      Save pristatantis kaip informatiškiausias Lietuvoje vykstantis festivalis “InfoShow” iš tiesų nemeluoja. Jau dvyliką metų vykstantis renginys yra organizuojamas veiklių, inovacijų siekiančių jaunų žmonių – Kauno technologijos universiteto Informatikos fakulteto studentų atstovybės “InfoSA” narių. “Festivalis “InfoShow” jau yra tapęs tradicija, kiekvienais metais jame sulaukiame vis daugiau dalyvių. Šiemet siūlysime apsilankyti ne tik visiems puikiai žinomuose renginiuose, tačiau stengsimės į festivalį įtraukti ir naujų veiklų. Tai puiki vieta ne tik tobulėti, bet ir pasinerti į studentiškų pramogų šėlsmą.” – apie artėjantį festivalį kalba studentė ir šiųmečio festivalio “InfoShow” koordinatorė Paulina Raziūnaitė.
      Festivalis kiekvienam dalyviui leis atrasti savas interesų sritis, iš daugybės būsimų renginių nebus sunku išsirinkti kažką dominančio. Informatiškiausios linksmybės – tai ir galimybė puikiai praleisti laiką draugų kompanijoje, ir sužinoti naujų, tobulėti skatinsiančių dalykų. Festivalio “InfoShow” renginių spektras itin platus – pasinerti į kompiuterinių žaidimų pasaulį ir rungtis tinklo žaidimų turnyruose kvies didžiausias Lietuvoje elektroninio sporto vakarėlis “Lan party”, smalsius ir naujus pojūčius mėgstančius jaunuolius masins “Infobolas”, kurio metu futbolą bus galima žaisti apsivilkus specialius kamuolinius apsiaustus. Ne tokie ekstreamalūs dalyviai savo jėgas bus kviečiami išbandyti mobiliųjų telefonų svaidymo į tolį rungtyse, “Numesk seną – gauk naują” ne tik puiki pramoga, bet ir galimybė laimėti naują mobilųjį telefoną. Atsipūsti po sportinių renginių ir pamatyti naktinį Kauno miesto gyvenimą siūlys “Barų vakaras”, o išbandyti savo kūrybiškumą bus galima net dviejuose renginiuose – “InfoMenas” bei “Grifų medžioklė”. Taip pat dalyviai bus kviečiami susipažinti su Japonijos kultūra, tam skirtas renginys “Anime Nights”.
      Tačiau pašėlusios studentiškos linksmybės neužims viso festivalio laiko. “InfoShow” siūlys ir konferencijų ciklą, kuris atvers duris į naujos, inovatyvios bei naudingos informacijos pasaulį. Konferencija “Žaidimų virtuvė” leis susipažinti su kompiuterinių žaidimų kūrimo subtilybėmis, “WEB” konferencija supažindins su internetinių puslapių kūrimo technologijomis, “Sėkmės istorijos” per asmenines lektorių patirtis padės klausytojams prisijaukinti savąją sėkmę, o “Pradėk dirbti studijuodamas” pristatys praktikos ar net darbo studijų metu galimybes.

Daugiau informacijos apie festivalį rasite: http://www.infoshow.info

Parengė: Fausta Kalinauskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius