Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 07 /16:07

Iš Lietuvos ežerų išnirusi paroda atkeliauja į Marijampolę

Spalio 7 dieną į Marijampolę persikelia neįprasta paroda – atvyksta gražiausios konkurso „AQUAlangas“ povandeninio pasaulio fotografijos, kurios prieš tai buvo eksponuojamos...
Temos: 1 Paroda

Spalio 7 dieną į Marijampolę persikelia neįprasta paroda – atvyksta gražiausios konkurso „AQUAlangas“ povandeninio pasaulio fotografijos, kurios prieš tai buvo eksponuojamos Platelių, Galvės, Alaušo ir Baltųjų Lakajų ežerų gelmėse – po vandeniu įrengtose galerijose. Iki lapkričio mėn. 1d. aplankyti šią ekspoziciją viešbutyje „Europa Royale Marijampole“ bus galima nemokamai.

Liepos mėnesį vyko „Nardymo akademijos“ ir „General Financing“ organizuotas povandeninės fotografijos konkursas „AQUAlangas“. Net 53 povandenine fotografija besidomintys autoriai pateikė svetainės www.aqualangas.lt lankytojų vertinimui per 200 įspūdingų povandeninio pasaulio nuotraukų.  

Živilės Čepukės, Andriaus Grabausko bei Vytauto Šėrio nuotraukos mėgėjų kategorijoje sulaukė daugiausiai simpatijų.  „Mano nardymas – povandeninė žūklė, bet kai nesutinku trofėjaus, povandeninį šautuvą dedu į šalį ir imu fotoaparatą. Domiuosi ne tik povandenine fotografija. Tai, kas yra po vandeniu, ne visi mato, o gal ir galimybės neturi pamatyti, todėl ir norisi parodyti povandeninio pasaulio grožį“, – pasakoja Ž. Čepukė, kurios laimingasis kadras – „Plėšrioji“ – pelnė pirmąją vietą.

Profesionalų kategorijoje nebuvo daug besivaržančiųjų, tad dėl konkurencijos trūkumo laimėtojas neišrinktas. „Tačiau labai džiaugiamės ir vertiname, kad Alfonso Markevičiaus nuotraukos papuošia rengiamas parodas“, – sako „Nardymo akademijos“ atstovai. Drauge yra eksponuojamos ir kitų „AQUAlango“ dalyvių geriausios fotografijos.

Geriausiai įvertintomis konkurso „AQUAlangas“ dalyvių fotografijomis, atspindinčiomis Lietuvos ir tolimesnių kraštų  paslaptingą povandeninį pasaulį nuo spalio 7 iki lapkričio 1d. kviečiame pasigrožėti „Europa Royale Marijampole“ adresu J. Basanavičiaus a. 8, Marijampolė .

Parodos viešėjusios Lietuvos ežeruose sulaukė didelio lankytojų dėmesio – jau pirmąją parodą Plateliuose per savaitgalį aplankė per 200 svečių! „Šauniai sugalvota. Puikios nuotraukos. Geras būdas parodyti, koks gražus pasaulis po vandeniu“, – sakė plungiškė Daiva M. Nespėjusieji aplankyti po vandeniu įrengtų galerijų ir pasigrožėti įdomiomis bei spalvingomis povandeninio pasaulio fotografijomis, tą padaryti galės “Europa Royale Marijampole” viešbutyje.

Parodos Marijampolėje organizatorius – „Nardymo akademija“ ir VšĮ „Sveikatingumo idėjos“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius