Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 20

Iškilmingas naujos iDeal parduotuvės atidarymas Vilniuje

Ketvirtadienio popietę prekybos centre „Panorama“ duris atvėrė penktoji „Apple“ produkcijos parduotuvė Lietuvoje - iDeal. Iškilmingame parduotuvės atidaryme dalyvavo net 14 atlikėjų bei didžėjų, iš kurių didžiausia puošmena virto grupės „InCulto“ bei „Silence Family“ pasirodymai.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Ketvirtadienio popietę prekybos centre „Panorama“ duris atvėrė penktoji „Apple“ produkcijos parduotuvė Lietuvoje - iDeal. Iškilmingame parduotuvės atidaryme dalyvavo net 14 atlikėjų bei didžėjų, iš kurių didžiausia puošmena virto grupės „InCulto“ bei „Silence Family“ pasirodymai. Beje, „Silence“ komanda kartu su Giedre pristatė naująjį darbą pavadinimu „Suspend The Feeling“.

Pirmoji specializuota „Apple“ produktų parduotuvė „iDeal“ Lietuvoje duris atvėrė 2007 metais. Pasak, parduotuvės darbuotojų šios kompanijos prekyba Lietuvoje yra puiki. Nors Lietuvos rinka buvo paveikta ekonominės krizės, tačiau žmonės pradėjo rinktis patikimesnę, stabilesnę, kokybiškesnę produkciją. Būtent tokią, kuria pasižymi „Apple“produktai. Pagrindinę konkurenciją šiai bendrovei sudaro kitos didžiosios kompiuterių gamintojos, kaip „Dell“ ar „HP. Tačiau, tai nebaugina kompanijos atstovų Lietuvoje. Nors tolimesnių plėtros galimybių kolkas neįžvelgiama.

Bene didžiausio dėmesio sulaukė išmanusis telefonas „iPhone“. Šiuo metu, tai geriausias išmanusis telefonas rinkoje. Kaip teigia parduotuvės atstovai, jeigu norite turėti nešiojąmą kompiuterį po ranka šis telefonas, kaip tik jums.

„iDeal“ parduotuvės atidarymas sulaukė daug lankytojų dėmesio. Lankytojai galėjo ne tik atsikvėpti po darbų, klausydamiesi „InCulto“vyrukų, bet ir iš arčiau susipažinti su „Apple“kompiuteriais, klausytis įvairių prezentacijų, gauti dovanų marškinėlius ar įsigyti „iPod touch" net su 50-ies procentų nuolaida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius