Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 17

Įspūdžiai iš akcijos „Apsikabinkime per Valentino dieną“

Valentino dieną Lietuvos miestų aikštėse – šilti apsikabinimai, gerumo ir meilės pliūpsnis! Valentino dieną Lietuvos miestų aikštėse vyko nemokamas gydymas... apsikabinimais. Juk...
Šventės akimirkos
Šventės akimirkos

Valentino dieną Lietuvos miestų aikštėse – šilti apsikabinimai, gerumo ir meilės pliūpsnis!

Valentino dieną Lietuvos miestų aikštėse vyko nemokamas gydymas... apsikabinimais. Juk girdėjote, kad apsikabinti sveika, ir kuo ilgiau, tuo geriau. „Apsikabinkime per Valentino dieną“ akcijos metu Vilniaus, Kauno, Klaipėdos bei Pasvalio miestų aikštėse žmonės plačiai atvertomis širdimis ir glėbiais kvietė visus norinčius apsikabinti – apkabinti vienas kitą, savo miestą, Lietuvą, Žemę, palinkėti viso ko gražiausio ir šviesiausio! Pasirodo reikia tiek ne daug, kad šventė įgytų prasmę, gydymas iš tikrųjų vyktų, o žmonės šypsotųsi.

Dalijamės autentiškais įspūdžiais:

Kaunas:
"Sveiki. Net ir vėsų šventinį penktadienio vakarą Kauno Rotušės aikštėje sutikome nemažai kauniečių bei miesto svečių, na, daugiausiai jaunimo, kuris entuziastingiausiai, dažnai be jokių svarstymų atliepė į akcijos temą – "o, tai apsikabinkim!", taip pat ir dauguma sutiktų praeivių. Džiugus atliepimas „Kaip miela!" Kaip fainai. Labai ačiū!!“, juokas ir šypsenos įkvėpė ir leido pajausti, kad toks paprastas veiksmas žmones suartina, praturtina. Ištirpo dovanojamos akcijos širdelės-lipdukai, apelsinai, o apkabinimai dar vis tęsėsi.

Pradžioje šiek tiek nejauku buvo kaip pradėt, ką pasakyti... Bet po keletos šiltų apsikabinimų, kurie pražioje lyg ir nedrąsūs būdavo, o baigdavosi apsisukimais ar bučiniu – pagavo įkvėpimas :). Buvo smagu, stebėti šiltus jausmus, jausti atliepimą (poras prašėme vienas kitą apkabinti, o kurie norėjo apsikabindavom visi :), juoką, ir norą tai tęsti, perduoti draugams/sutiektiems pažįstamiems apkabinimą...

Dėl skaičiaus, tiksliai neskaičiavom, na bet 50 unikalių apkabinimų tą vakarą Rotušės aikštėj tikrai buvo:)
Su meile, kauniečiai"

Vilnius:
"Valentino dienos popietę, Katedros aikštė nusišypsojo – čia susirinko šaunus būrelis žmonių su plačiais glėbiais ir karštomis širdimis Juos puošė raudoni šalikai, balionėliai ir širdelės. Džiaugsmingai susikibę už rankų ir apsikabinę, jie pažėrė Meilės, kuri niekada nesibaigia, spinduliukų visiems aplinkui".


Pasvalys.
"Buvo ramus pavakarys. Aikštėje sutikta mergytė su mama džiaugėsi užklijuotomis širdutėmis:) Paskui visi susikabinome rankutėmis. Buvo šilta ir gera. Pakalbėjome, kaip būtų džiugu, jei daugybė žmonių visame pasaulyje taip susikabintų rankomis ir skleistų taiką, ramybę, meilę. Vėliau vieni kitus apkabinome ir padarėme "mylu mylu spust prie sirdutes glust". Ir taikiai bei su daugiau meilės širdyse išsiskirstėme."

Pasirodo, reikia tiek ne daug, kad šventė įgytų prasmę, gydymas iš tikrųjų vyktų, o žmonės šypsotųsi.
Štai užfiksuotos akimirkos  ir  įspūdžiai iš šios akcijos.

Su meile,
Planetos piliečių sąjungos
„Apkabinkime Žemę“ komanda

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius