Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 24

Išrinkta 2011 metų „Brodvėjaus žvaigždė“ (video)

„Brodvėjaus“ klube baigėsi kasmetinis „Brodvėjaus žvaigždės“ konkursas, sulaukęs daug jaunų muzikantų ir jų gerbėjų susidomėjimo. Kelis mėnesius trukusio konkurso koncertuose...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

„Brodvėjaus“ klube baigėsi kasmetinis „Brodvėjaus žvaigždės“ konkursas, sulaukęs daug jaunų muzikantų ir jų gerbėjų susidomėjimo. Kelis mėnesius trukusio konkurso koncertuose buvo galima išgirsti per 30 įvairių grupių ir projektų, nuo visai sceninės patirties neturinčių iki jau šiek tiek pažįstamų, tokių kaip „Tofu Bubble“, „Garbanotas bosistas“ ar „Sweetsalt“.

Konkurso finale, dėl pagrindinio prizo - 3000 Lt, susirungė penkios grupės, kurių kiekviena turėjo paruošusi po pusvalandžio trukmės finalinį pasirodymą. Grupės komisijos buvo vertinamos pagal tris kriterijus: bendravimą su publika, sceninį įvaizdį ir techniškumą. Tiek komisija, tiek žiūrovai, turėjo vienodą balų skaičių vertinant grupes, tačiau publika balus rašė ne tušinuku, o savo keliamų decibelų skaičiumi.

Pirmieji kelią „Brodvėjaus žvaigždės“ link pradėjo mažai žinomi „jama&We“. Netradicinės sudėties akustinio freestyle'o grupė iš karto metė labai rimtą iššūkį kitiems konkurso dalyviams. Jos lyderio Roko Grajausko, draugų vadinamo  „jama“,  „čia ir dabar“ kuriami tekstai bei muzikantų grojami hip hopo fragmentai abejingų nepaliko. Salėje šėlo visi.

Antroji scenoje pasirodė ir savo šiluma, nuoširdumu bei stipriu vokalu visus pakerėjo seksualioji Ieva Paniulaitytė. Ji grodama gitara kartu su Frost'u, kuris talkino su mušamaisiais ir perkusija greitai įkaitino atmosferą. Programos pabaigai atlikėja paruošė staigmeną ir į sceną pasikvietė savo kolegas iš Vilniaus tarptautinio choro, kurie kartu užtraukė maestro Vytauto Kernagio dainą „Vasarą miške“.

Treti į sceną pakilo „Coca-Cola Soundwave“ nugalėtojai – „Sweetsalt“ vaikinukai, kuriuos, jų manymų, į finalą atvedė likimo ironija. Greičiausiai taip manė ir koncerto žiūrovai, kurie labai šaltai reagavo į grupės lyderio bandymus juos išjudinti ir pakviesti šokiui.

Ketvirti scenoje - labai jauna amžiumi, bet ne muzika, grupė  – „Cranky Charm“. Trijulė, panašu turinti mažiausiai sceninės patirties iš visų dalyvių, bet savo pasitikėjimu ir atliekamomis dainomis nenusileido kolegoms, o visiems salėje sėdintiems užkūrė tikrą Rock'n'Roll'o pirtį. Tiesa, tą vakarą publikai turbūt reikėjo kažko kito.

Paskutinieji scenoje pasirodė grupė „Multiks“. Nors energijos ir entuziazmo muzikantams netrūko, bet visa tai atrodė kažkur labai girdėta, o ir žiūrovai panašu jau buvo išvargę nuo beveik tris valandas trunkančio renginio ir tik laukė rezultatų.

Iškart po paskutinio pasirodymo, prasidėjo triukšmingiausias konkurso etapas, kuriame žiūrovai savo ovacijomis drebino „Brodvėjaus“ klubą. Balsavimo reziumė - konkursą laimėjo ir šių metų „Brodvėjaus žvaigžde“ tapo grupė „jama&We“!

VIDEO: jama&W BAND @ Broadway Pub

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius