-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 17

Išrinktas „Lietuvos talentas“! (nuotraukos)

Sekmadienį įvyko ilgai lauktas „Lietuvos talentų“ finalas, kuris spinduliavo profesionalumu, neįtikėtinais pasirodymas bei žiūrovų ovacijomis. Prieš pasirodymus Rūta Ščiogolevaitė sakė, kad laukia įdomus finalas, kuriame nugalėtoją išrinkti bus labai sunku.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Talentai

Sekmadienį įvyko ilgai lauktas „Lietuvos talentų“ finalas, kuris spinduliavo profesionalumu, neįtikėtinais pasirodymas bei žiūrovų ovacijomis. Prieš pasirodymus Rūta Ščiogolevaitė sakė, kad laukia įdomus finalas, kuriame nugalėtoją išrinkti bus labai sunku, o štai Džiugas pasijuokė, kad dėl finalo Marijonas Mikutavičius sugebėjo atvykti net atšventęs draugo gimtadienį.

Pirmoji pasirodė Diana, kuri pasirinko lyrišką bei graudinančią dainą. Atlikdama dainą mergina labai jaudinosi ir tai jai nepadėjo atsiskleisti šimtu procentų. Komisija jos jaudulį vertino skirtingai: Rūta apgailestavo, kad tai sukliudė  merginai visapusiškai atsiskleisti ir pareiškė, kad jaudulys nėra vertas jos. O štai Adolfas patarė nekreipti dėmesio į tuos pasisakymus dėl jaudulio, nes šitokio jaudulio, kaip jos, reikia Lietuvai. Marijonas tepasakė, kad klausant kūrinio jam po visą kūną lakstė šiurpuliukai.

Antrasis pasirodė reperis Vytautas Matuzas, kurį laidos vedėjai pristatė ne tik kaip geriausią Lietuvos reperį, bet ir kaip geriausią visoje Rytų Europoje. Pasirodymą Vytautas pradėjo išnirdamas iš choro „Ava Vita“. Vaikino pasirodymas įrodė, kad žmogus savo valios pastangomis gali daryti neįtikėtinus dalykus, o publika viso pasirodymo metu plojo bei lingavo rankomis. Šio vaikinuko talentą geriausiai apibūdina Rūtos pasakyta frazė: Neprisimenu nei vieno, kuris geriau už tave repuotų „Lietuvos talentų“ scenoje, nes tokių tiesiog nebuvo.

Tretieji pasirodė vienuoliktukas iš Šiaulių „Extreme“. Jų pasirodymas buvo šiek tiek perpildytas įvairiais elementais, tačiau publika jį įvertino puikiai. Komisijos nuomonės šiek tiek išsiskyrė: Marijonui pritrūko energijos ir buvo per daug segmentų vienoje vietoje, Adolfui šis pasirodymas kaip tik išsiskyrė nepakeičiama energija, o Rūta negalėjo nesižavėti jų sinchronu.

Ketvirtoji į sceną įžengė Kristina, pasirinkusi sudėtingą Whitney Houston dainą  „I will always love you“. Ji sudainavo nuostabiai, po pasirodymo publika plojo net atsistojus. Komisija irgi buvo sužavėta.  „Tai vienas gražiausių pasirodymų“, – tikino Marijonas. „Tu vienintelė, kuri nesudegė pasirinkus šitą kūrinį“, – žavėjosi Adolfas. O štai Rūta pasakė: „Nesu girdėjusi geresnės šios dainos versijos ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje“.

Penktasis pasirodė Jurijus, kuris nepaisydamas komisijos patarimų išmesti gitarą, ją atsinešė. Atlikdamas savo pasirinktą dainą, jis negailėjo savų interpretacijų, tik jauduliukas trukdė geriau bendrauti su publika. Šį niuansą pastebėjo Marijonas ir davė vaikinui patarimą: „Jei scenoje išmoksi elgtis taip, kaip elgiesi užkulisiuose, viskas bus gerai“.

Šeštieji pasirodė vieni iš favoritų – Bjele ir Peru. Jie pasirinko Bjelės kurtą dainą, kuri jau buvo atlikta atrankų metu. Ši daina pavergė visus žiūrovus, o jos finalas buvo neįtikėtinas – dainuodama priedainį Bjelė mušė būgnus, iš kurių kilo dūmai, scenoje šaudė ugnimi. Net priekabioji Rūta pasakė, kad neturi ko prikišti. o Adolfo nuomone,  tai pirma tokia patriotinė daina, kuri sukviečia visą tautą“.

Septintieji pasirodė devyni vyrukai su viena panele, tai „Ritmas kitaip“. Jie scenoje grojo įvairiausiais daiktais, nuo puodelių iki statinių ir tai atliko neįtikėtinai ritmiškai. O Adolfas pasakė: „Viskas, kas pasaulyje yra pagaminta,  su tuo lietuviai sugros ir tai bus „Ritmas kitaip“.

Aštuntoji pasirodė oro akrobatė Karolina. Jos pasirodymas buvo stulbinantis: neįtikėtinas lankstumas, sudėtingi techniniai elementai. Publika plojo atsistojusi. Komisijai trūko žodžių įvertininti jos pasirodymą, jie tepasakė, kad mergina gimusi tam, ką dabar daro.

Priešpaskutinis pasirodė akordeonistas Martynas. Jis į savo pasirodymą įkomponavo įvairaus stiliaus muziką, o viską atliko nepaprastai įsijautęs. Publika tai pajuto ir palaikė Martyną, o Marijonas vaikiną tiesiog pavadino genijumi.

Dešimtieji – merginų numylėtiniai „Kvinta“ vyrukai – pasirinko energingą dainą, kuri varė iš proto jų gerbėjas. O Rūta juos iškėlė kaip pavyzdį kitiems Lietuvos atlikėjams: kaip galima ir dainuoti, ir šokti, ir dar suderinti 4 balsus.

Kol žiūrovai balsavo, scenoje pasirodė praėjusių metų nugalėtojas Mikas, publika jo nepamiršo ir stipriai palaikė. Scenoje išsirikiavo visi finalo dalyviai, o talentų vedėjai pasakė žiūrovų verdiktą, kuris buvo toks:

„Lietuvos talentų“ nugalėtojas – akordeono genijus iš Šiaulių Martynas Lavickis, antrieji liko grupė iš Ukmergės „Bjelė ir PERU“, trečioji – akrobatė iš Alytaus Karolina Stanionytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius