-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 16

Įvyko 20-oji socialinė akcija „Už spalvingą ir teisingą vaikystę...!“ (nuotraukos)

Savaitgalį Šilalės raj. sav. Pajūrio vaikų globos namuose spindėjo akys, šypsenos, o emocijos liejosi laisvai - VšĮ „Meda Project" ten įvykdė jau 20-ąją savo socialinę akciją „Už spalvingą ir teisingą vaikystę...!".
Temos: 1 Vaikystė

Savaitgalį Šilalės raj. sav. Pajūrio vaikų globos namuose spindėjo akys, šypsenos, o emocijos liejosi laisvai - VšĮ „Meda Project" ten įvykdė jau 20-ąją savo socialinę akciją „Už spalvingą ir teisingą vaikystę...!".

Akcijos „Už spalvingą ir teisingą vaikystę...!" metu vaikams suteikiama galimybė susipažinti su EBRU, tapymo ant vandens, menu. Kūrybos proceso metu vyrauja neapsakoma vaikiška ramybė, yra atsipalaiduojama ir išsivaduojama iš mažas širdutes kasdien gniaužiančių rūpesčių.

Beje, ši, 20-oji soacialinė akcija yra paženklinta ne vien apvaliu jubiliejiniu skaičiumi, bet ir pačio „Meda Project" gimtadieniu - įstaigai sukako 2 metukai! Taigi netrūko ir vaišių, dainų bei žvakučių, kurios užpučiamos „pažadėjo" per ateinančius metus išpildyti dar ne vieno vaiko norus.

Po pilnos įspūdžių dienos vaikučiai buvo paprašyti parašyti savo jausmus, išgyvenimus ir mintis apie EBRU meną. Norime Jums pacituoti jų žodžius:

„Labai patiko piešti ir žiūrėti kaip kiti piešia, norėčiau dar piešti. Kai piešiau jaučiau džiaugsmą ir buvau laimingas.“(Singaras)

„Buvo smagu, galvojau piešti medį, bet išėjo gražus piešinys vardu „Aurimo svajonė", Norėčiau dar pabandyti piešti.“(Aurimas)

„Buvo smalsu, kaip viskas čia bus, ką darysime. Labai patiko, dar noriu pakartoti.“ (Edvinas).

„Man patiko, kai piešiau nieko negirdėjau, patiko žiūrėti kaip kiti piešia, norėčiau dar kartą piešti.“ (Evelina)

„Man buvo linksma, labai patiko. Piešti buvo labai įdomu. Norėčiau , kad dažniau mus lankytumėte.“ (Viktoras)

„Pirmą kartą piešiau ant vandens ir tai man padarė didelį įspūdį, tikrai norėčiau pakartoti.“(Aurimas)

„Piešdama galėjau išreikšti savo jausmus ir pamatyti, jog paprastos spalvos gali mane pralinksminti. Tai buvo neįprasta ir įdomu.“(Gabriele)

O taip pat labai džiaugiamės, kad EBRU magija pritraukia ir tyliausiųjų bei kukliausiųjų dėmesį. Keliskart darbuotojų patikinti, kad Andrius neprisijungs, „Meda Project" nenuleido rankų. Visas procesas ir atviras bendravimas prikvietė ir šį jaunuolį. Po viso renginio jis padovanojo atvirutę, kurioje buvo parašyta: „Meda, Linkiu jums dar atvykti prie mūsų ir linkiu daug sveikatos darbe, ir linkiu geros nuotaikos. Nuo Andriaus P."

Reiškiame padėką visų pirma Šilalės raj. savivaldybės merui Jonui Gudauskui, tapusiu renginio globėju, o taip pat UAB "Šilalės Mediena" , LR Seimo nariui Remigijui Žemaitaičiui, ŽŪK "Šilalės Agro", Stasiui Eitučiui - Tenenių girininkijos girininkui, ūkininkui Rimantui Rimkui bei spaustuvei UAB "Edvonis", kuri rūpinosi informacine sklaida.

VšĮ „Meda project" labai džiaugiasi galėdami dvasiškai padėti vaikams ir pažada dar daug daug šių socialinių akcijų bei naujų iniciatyvų ir renginių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius