Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 20

Įvyko pirmasis Lietuvos Sumuštinių valgymo čempionatas (nuotraukas)

Dalyviai buvo suskirstyti į dvi grupes: vyrų grupė ir moterų grupė. Kiekviena grupė varžėsi tarpusavyje dėl 500 litų čekio ir taurės.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
     

PC „Panorama“ įvyko pirmasis Lietuvos sumuštinių čempionatas. Renginyje buvo ne tik  daug sumuštinių, bet ir daug žiūrovų, kurie palaikė renginio dalyvius. Sunku nepastebėti pakabinto sumuštinio, kurio ilgis buvo daugiau penkių metrų ilgio. Šis sumuštinis sulaukė galbūt net daugiau dėmesio, nei renginio dalyviai.  

Dalyviai buvo suskirstyti į dvi grupes: vyrų grupė ir moterų grupė. Kiekviena grupė varžėsi tarpusavyje dėl 500 litų čekio ir taurės.  Norintys laimėti privalėjo per tris minutes suvalgyti kuo daugiau sumuštinių. 

Pirmosioms pasisekė merginoms, kurios savo gabumą valgyti parodė pirmos. Nuo pat starto pradžios pirmavo Jolanta Dumanskytė, kuri ir tapo pirmoji Lietuvos sumuštinių čempionato nugalėtoja. Jai pavyko suvalgyti septynis sumuštinius.  

Paklausta kodėl nusprendė dalyvauti šiame konkurse ji  atsakė, jog netikėtai internete rado informaciją apie šį renginį ir nusprendė sudalyvauti. „Juk man visada sekasi konkursuose, o šis renginys ne išimtis, o sumuštiniai buvo tikrai skanūs, na arba taip pasirodė, nes visą dieną nevalgiau, kad skrandyje liktų daugiau vietos sumuštiniams”,– juokaudama pasakojo J. Dumanskytė.  

– Jolanta, apie ką galvojote valgydama? 

– Nieko negalvojau, bet prisiminiau vieną draugo pasakojimą apie asmenį, kuris dalyvaudamas dešrainių valgymo čempionate valgė išmirkytus vandenyje dešrainius, tad buvo ir pačiai kilus tokia mintis pamerkti sumuštinį į stiklinę su vandeniu, bet susilaikiau.  

Tai tikriausiai dabar ilgai sumuštinių nevalgysi? 

Na, iki kito sumuštinių valgymo čempionato tikrai pradėsiu valgyti. 

   

Vyrai suvalgė daugiau 

Vyrų komanda pasirodė tikrai ne praščiau nei moterys. Per pirmas tris minutes, dviems dalyviams pasisekė suvalgyti po devynis sumuštinius, tad teko laiką pratęsti viena minute, kuriame abu dalyviai susikovė dėl čempiono titulo. Šiuo titulu buvo apdovanotas Mindaugas Toleikis, kuris viso suvalgė trylika sumuštinių. 

Ką manote apie šį renginį, ar jis reikalingas? 

Manau, kad tai yra labai geras renginys, juk sumuštiniai tai nemokami, – juokavo Mindaugas.  

O ar skanu buvo? Ar dar norėtumėte? 

Na, man buvo neskanu, kol kas apie sumuštinius negaliu galvoti (šypsosi). 

Kodėl nusprendėte dalyvauti šiame renginyje? 

Draugai paragino, sakė jog aš greitai valgau, tai nusprendžiau, kad tai šiame renginyje galėtų būti privalumas. 

Po šio renginio buvo galima išgirsti dalyvius, kurie buvo pilni įspūdžių bei dalinosi savo įspūdžiais su aplinkiniais.  Smagu matyti laimingus veidus. Tad, tenka tikėtis, jog šis  sumuštinių čempionatas ne paskutinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius