Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 05

Jazzu:„Kauniečiai tarsi alkani geros, kokybiškos, gyvai atliekamos muzikos“

Panašu, kad naktis iš šio penktadienio, spalio 7-osios, į šeštadienį Kaune tyli nebus. Bent jau viename miesto klubų - tikrai. Industrinėse „Gargaro" erdvėse koncertuos tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų puikiai žinoma lietuviškos leidybinės kompanijos ir muzikinio judėjimo komanda „Silence".
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Panašu, kad naktis iš šio penktadienio, spalio 7-osios, į šeštadienį Kaune tyli nebus. Bent jau viename miesto klubų - tikrai. Industrinėse „Gargaro" erdvėse koncertuos tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų puikiai žinoma lietuviškos leidybinės kompanijos ir muzikinio judėjimo komanda „Silence". Visiems susirinkusiems atlikėjai: Mario Basanov & Vidis, balso akrobate vadinama Justė Arlauskaitė - Jazzu bei Few Nolder pristatys firminę savo programą „Silence Night".

„Arba mes labai senai tai darėme, arba aš tiesiog neprisimenu, kad visa mūsų komanda kada nors būtų koncertavusi Kaune. Tai bus pirmasis mūsų kartas šiame mieste tokia sudėtimi. Tikimės žmonių susidomėjimo", - tvirtina per pastaruosius kelerius metus Lietuvoje itin išpopuliarėjusi Justė Arlauskaitė - Jazzu. Anot atlikėjos, kauniečiams jų kompanija „Silence" pasirodys beveiki visa - trūks tik Leono Somovo ir Adomo. „Kaune man dažniausiai tenka koncertuoti su Leonu Somovu. Įspūdžiui, kuris išliko apie šio miesto publiką, apibūdinti tiktų žodis „nereali". Kauniečiai yra tarsi alkani geros, kokybiškos, gyvai atliekamos muzikos, garso. Esame pasiruošę jų nenuvilti", - teigė Jazzu.

Paprašyta paatvirauti apie artėjantį pasirodymą, populiari atlikėja išlieka paslaptinga ir intriguojanti. „Dainuosiu tai, kas jau yra radę savo vietą klausytojų mintyse ir širdyse - tai mūsų populiariausi kūriniai „I'll be gone", „Who's shot the silence", „Revolution". Su vaikinais taip pat grosime ir naujesnių dainų, pavyzdžiui, šią vasarą įrašytą ir jau labai plačiai nuskambėjusią "Give it a try". Klausytojams esame parengę ir keletą muzikinių staigmenų, kurių kol kas neišduosiu. Juk tuomet jos nebebūtų staigmenos", - pasakojo Jazzu.

J. Arlauskaitės - Jazzu išsakytoms mintims apie tai, kad Kaunui vis dar trūksta kokybiškų koncertų, antrina „Silence Night" rėmėjo AB „Volfas Engelman" generalinis direktorius Vytautas Meištas: „Esu įsitikinęs, kad ne tik mes, kauniečiai, bet ir labai didelė dalis kitų Lietuvos miestų, yra išsiilgę tikro, gyvo, gilaus skambesio. Atlikėja Jazzu ir visa „Silence" komanda - išskirtinio talento kūrybingi jauni žmonės, dainuojantys ir grojantys ne vardan to, kad iš muzikos išspaustų kuo daugiau pelno, o labiau dėl pačios muzikos. Būtent tai labiausiai ir kabina jų kūryboje", - tvirtino V. Meištas. Anot „Volfas Engelman" vadovo, džiugu, kad Kaune pradeda rastis vis daugiau erdvių gyvos muzikos koncertams, įvairiems meno projektams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius