-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 02

„Judus jaunimas“ atvyksta į Šventąją

Bendradarbiaujant su „2013-tųjų – Europos piliečių metų“ iniciatyva, Šventojoje rugpjūčio 9-10 d. vyksiančiame festivalyje „Satta Outside“ bus pristatytas „Judaus jaunimo“ („...
Rankdarbiai
Rankdarbiai

Bendradarbiaujant su „2013-tųjų – Europos piliečių metų“ iniciatyva, Šventojoje rugpjūčio 9-10 d. vyksiančiame festivalyje „Satta Outside“ bus pristatytas „Judaus jaunimo“ („Youth On the Move“) projektas kurio tikslas - supažindinti jaunimą su ES programomis, teikiančiomis jaunimui galimybes įgyti darbo rinkai reikalingų įgūdžių bei patirties studijuojant, dirbant, mokantis ir dalyvaujant savanorystės programose užsienyje. Visa ši informacija festivalio dalyviams bus teikiama „Judaus jaunimo“ palapinėje.

Rasa Bubulytė, atlikėja ir iniciatyvos „Judus jaunimas“ ambasadorė Lietuvoje, atidarys „Judaus jaunimo“ renginį festivalyje „Satta Outside“. Ji papasakos apie studijuojant užsienyje įgytą patirtį bei pasidalins savo įžvalgomis ir paaiškins, kodėl, jos nuomone, jauniesiems europiečiams taip svarbu dalyvauti tokiose švietimo programose.

Palapinėje „Judaus jaunimo“ iniciatyva bus pristatoma įvairiais projektais. Joje specialistai atsakinės į jaunimo klausimus, rodys vaizdo medžiagą, šoks ir ves seminarus projektų, finansuojamų pagal tokias programas, kaip profesinio rengimo programa „Leonardo da Vinci“, mokyklinio ugdymo programa „Comenius“, suaugusiųjų švietimo programa „Grundtvig“, aukštojo mokslo programa „Erasmus“ ir programa „Veiklus jaunimas“ atstovai. Visiems užteks erdvės ir galimybių pakalbėti su bendraamžiais, jau pasinaudojusiais ES finansavimu studijoms ar kitai veiklai užsienyje.

Festivalio svečiai galės dalyvauti smagioje „EuroQuizz“ viktorinoje ir pasitikrinti savo žinias apie ES bei laimėti puikių prizų.

Renginyje lankysis LR Užsienio reikalų ministerijos, EURES, Vilniaus suaugusiųjų mokymo centro, Jaunimo ugdymo centro atstovai, Klaipėdos universiteto, Vilniaus dailės akademijos, Šiaulių profesinio rengimo centro studentai, dalyvavę „Erasmus“ programoje ir „Eurodesk“ atstovai.

„Judus jaunimas“ taip pat remia „2013-tųjų – Europos piliečių metų“ iniciatyvą, skirtą visuomenei informuoti apie ES piliečių teises. „Judaus jaunimo“ palapinė „Satta Outside“ festivalyje taps erdve bendraamžių dialogui ir diskusijoms apie tai, kaip paskatinti jaunimą naudotis savo teisėmis studijuoti, mokytis, savanoriauti ar dirbti užsienyje.

Apsilankykite „Judaus jaunimo“ palapinėje ir sužinokite daugiau apie galimybes jaunuoliams iš dalies studijuoti ar mokytis užsienyje tobulinant savo gebėjimus ir įgyjant naujų įgūdžių, reikalingų darbo rinkai bei padėsiančių susirasti pirmąją darbo vietą.

Palapinė „Judus jaunimas“ bus atidaryta rugpjūčio 9 ir 10 dienomis 12.00 – 20.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius