Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 15

Karklės festivalio pramogos (Nuotraukos)

Festivalyje „Karklė 2011 – Live Music Beach“ netrūko ne tik geros muzikos, bet ir įvairių pramogų, ir atrakcijų ant žemės, vandens ar net ore.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Festivalyje „Karklė 2011 – Live Music Beach“ netrūko ne tik geros muzikos, bet ir įvairių pramogų, ir atrakcijų ant žemės, vandens ar net ore. Nutrūktgalviai galėjo išmėginti šuolį iš 16 metrų aukščio „Labas nuotykių parko“ įrengtame „Drambliaskrydyje“. Tuo tarpu „Lokės pėda“ kvietė išmėginti skrydį į 18 metrų aukštį su katapulta. Norintys galėjo pakilti oro balionu ir pamatyti festivalį iš 30 metrų aukščio.

Mėgstantys ekstremalius pojūčius rinkosi paplūdimyje, kur ant vandens galėjo išmėginti jėgos aitvarus, burlentes, banglentes, paplaukioti oro motociklais ar kajakais. O trokštantys pasijusti kaip tikruose Karibuose ir pajudėti salsos ritmu buvo laukiami šokių pamokose kartu su „Žuvėdros“ šokėju Tadu Rimgaila. Mėgstantys afrikietiškus ritmus turėjo galimybę pasimokyti groti afrikietišku būgneliu.

Norintiems ir nebijantiems paeksperimentuoti su savo išvaizda padėjo „Drakono ženklas“, kurių palapinėje buvo galima ne tik pasidaryti laikiną tatuiruotę, bet ir susivelti dredus ar net įsiverti auskarus įvairiose kūno vietose. Merginos, net ir leidžiančios laiką gamtos apsuptyje, galėjo pasimokyti grožio paslapčių „Oriflame“ grožio studijoje.

Neseniai susikūręs gatvės cirko artistų kolektyvas „Le‘artist“ rodė mini spektakliukus, o norintieji galėjo išmėginti ir savo jėgas ant kojūkų. Ne tokias aktyvias pramogas mėgstantieji rinkosi kopose į naktinius kino seansus, stalo žaidimus, aitvarų laidymą, rytais rengiamus jogos užsiėmimus ar tiesiog poilsį paplūdimyje ant gultų.

Nuotraukos: Rūtos Visockaitės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius