Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 23

„Kaukių akademija“ šventė gimtadienį

Norėčiau pasidalinti neišdildomais prisiminimais apie vieną rudenio vakarą klube „New York", Vilniuje. Visi rinkosi su vienu gražiu tikslu: pasveikinti kūrybos namus „Kaukių...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 2 Akademija Kaukė

Norėčiau pasidalinti neišdildomais prisiminimais apie vieną rudenio vakarą klube „New York", Vilniuje. Visi rinkosi su vienu gražiu tikslu: pasveikinti kūrybos namus „Kaukių Akademija" su 10-uoju gimtadieniu. Tarp svečių sukiojosi daug gerai žinomų verslo, kino, pramogų pasaulio atstovų, klientų ir „Kaukių Akademijai" artimų žmonių, kurie buvo kartu visus 10 metų.

„Kaukės" savo ruožtu paruošė nuostabią 2 valandų programą, kurios metu į sceną linksminti žiūrovų lipo ne tik jaunieji, dar tik augantys aktoriai, bet ir tokie žinomi veidai kaip Aušra Štukytė, Ineta Stasiulytė, Mantas Stonkus, Tadas Gryn, Balys Latėnas, Mykolas Vildžiūnas, Julius Žalakevičius ir daug kitų teatro, kino aktorių. Vakarą vainikavo „Kaukių Akademijos" himnas, bei dešimt tortų ir viena žvakutė.

„Kaukių Akademija" - nepriklausoma aktorių, kūrybininkų bei režisierių trupė, 10 metų sėkmingai kurianti ir organizuojanti pačius įvairiausius komercinius ir labdaros renginius, teatro ir šou projektus bei netradicines programas.

Žodžiu, ir aš ten buvau, vyną, midų gėriau ir vakarą, kaip ir daugelis, pabaigiau ryte. Ačiū „Kaukėms".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius