-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 08

Kaune - kitoks adventinis krikščioniškų giesmių vakaras (video)

2011 metų gruodžio 1 dieną 18 valandą Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g.2, salėje) vyko Advento vakaras „Visi kas gyvas tešlovina Jį". Dalyvo autorinių giesmių ir baladžių atlikėjas Arūnas Raudonius.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

2011 metų gruodžio 1 dieną 18 valandą Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g.2, salėje) vyko Advento vakaras „Visi kas gyvas tešlovina Jį". Dalyvo autorinių giesmių ir baladžių atlikėjas Arūnas Raudonius. Šiuo renginiu buvo siekiama pakviesti kauniečius prisidėti prie Respublikos prezidentės inicijuotos akcijos „Knygų Kalėdos" ir dovanoti savo bibliotekai naujų knygų. Į Kauno apskirties viešosios bibliotekos salę susirinko daugybė žmonių, baladžių gerbėjų, poezijos mylėtojų.

Jau du dešimtmečius krikščioniškas giesmes pagal Biblijos motyvus kuriantis bardas iš garsiosios Pakutuvėnų bendruomenės yra populiarus ne tik Žemaitijoje, bet ir kituose Lietuvos regionuose. Kaune Arūnas Raudonius koncertavo pirmą kartą. Atėjusieji į renginį turėjo puikią progą susipažinti su šio autoriaus kūryba ir pajausti, kad vėl artėja didžiausios ir gražiausios metų šventės. Laikas, skirtas pasiruošti Kalėdoms, vadinamas adventu. Tai laukimo ir susikaupimo metas, skatinantis prisiminti, jog žmogaus egzistencijai reikalingas ir dvasinis augimas... Toks ir buvo šio adventinio vakaro tikslas - klausantis muzikos, poetinio žodžio, liudijimo įprasminti Jėzaus Kristaus atėjimo - gimimo - laukimą.

VIDEO: Arūnas Raudonius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius