Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 11

Kauniečiai nepagailėjo aplodismentų scenos grandui Valerijui Meladzei (nuotraukos)

Po ilgos pertraukos Lietuvoje viešintis žymus gruzinų kilmės rusų dainininkas Valerijus Meladze kovo 10-ąją Kauno „Sporto halėje“ surengė savo koncertą. Renginio metu klausytojus pradžiugino populiariausi atlikėjo kūriniai bei dainos iš naujausios programos „Nebesa“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Po ilgos pertraukos Lietuvoje viešintis žymus gruzinų kilmės rusų dainininkas Valerijus Meladze kovo 10-ąją Kauno „Sporto halėje“ surengė savo koncertą. Renginio metu klausytojus pradžiugino populiariausi atlikėjo kūriniai bei dainos iš naujausios programos „Nebesa“ („Debesys“). Žiūrovai jau nuo pat pirmųjų dainų noriai plojo V.Meladzei bei kartu su juo dainavo.

Koncerto pradžioje publiką apšildė gražaus balso savininkė Veronika Gordijevskaja, atlikusi keletą dainų rusų ir anglų kalbomis. Mergina džiaugėsi, jog jau ne pirmą kartą bendradarbiauja su talentinguoju V.Meladze. Rusijos estrados grandas taipogi gyrė charizmatiškąją dainininkę: „Talentinga, protinga, graži“. Nors elegantiška juoda suknele pasipuošusiai atlikėjai didžioji publikos dalis negailėjo gausių aplodismentų, tačiau buvo ir tokių, kurie, nekantraudami išvysti V.Meladzę, įnirtingai švilpė, šūkavo.

Scenoje pasirodžius vakaro kaltininkui V.Meladzei, salėje nuvilnijo aplodismentų banga. Lietuviškai pasisveikinęs su publika, daininkas energingai pradėjo savo pasirodymą, kurį paįvairino improvizacijomis, šiltu bendravimu su žiūrovais bei humoru. Koncertą pagyvino vaizdo projekcijos, kuriose buvo rodomi dainų vaizdo klipai, nuotraukos.

Puikiais vokaliniais gebėjimais garsėjantis atlikėjas pradžiugino publiką tokiomis dainomis kaip „Admiral“, „Paralielnyje“, „Sachara nie nado“, „Salut“. Skambant kūriniui „Kak ty krasiva sevodnia“, V.Meladze nulipo nuo scenos ir dovanojo bučinį salėje sėdinčiai moteriai. Beje, pakštelėjimu į skruostą buvo apdovanotos ir kitos gerbėjos, įteikusios dainininkui puokštes gėlių.

V.Meladze prisipažino mylįs visas savo dainas, tačiau teiravosi kuriuos muzikinius kūrinius norėtų išgirsti publika. Salėje nuskambėjus šūksniams „Sera“, scenos grandas nusijuokė, jog ši daina skamba gerai tik dainuojant didelei kompanijai, todėl žiūrovai turėsią jam pritarti. Publika pažadą tesėjo: dainos žodžius traukė taip energingai, jog nustebino net patį atlikėją – dainininkas susižavėjęs šūktelėjo „Wow!“, „Uhu!“.

Vėliau V.Meladze atliko „nepaprastą sielos dainą“ – „Bez suety“, energingąją  „Selavi“. Skambant kūriniui „Ya Ne Mogu Bez Tebya“ salėje nušvito švieselių jūra, o užgrojus „Krasivo“ žiūrovai lingavo, kai kurios moterys šoko.

Po kiekvieno muzikinio kūrinio moterys, merginos dovanojo atlikėjui puokštes gėlių. Į sceną užlipo ir vienas vyras: gėlę jis nunešė V.Meladzės pritariančiajai vokalistei, tokiu poelgiu sulaukęs pritariamųjų plojimų ne tik iš salės, bet ir iš muzikantų pusės.

Po kiekvienos dainos kartojęs žodžius „Spasibo“, „Ačiū“ V.Meladze koncerto pabaigoje dar kartą padėkojo publikai už „šiltą, fantastišką atmosferą ir puikiai praleistą laiką“.

Nuotraukos: Linos Pankratjevaitės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius