Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 12 08

Kino filme „Turistas“ – neįprastas aktorių duetas

Neįprastas talentingų ir gražių aktorių duetas kino filme „Turistas“ paliko įspūdį savo paprastumu, romantika, neperkrautais veiksmo elementais ir gera nuotaika.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Trečiadienį dalis kino mėgėjų ir žurnalistų „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre turėjo galimybę išvysti išankstinę filmo „Turistas“ peržiūrą. Neįprastas talentingų  ir gražių aktorių duetas kino filme „Turistas“ paliko įspūdį savo paprastumu, romantika, neperkrautais veiksmo elementais ir gera nuotaika.

Filmas „Turistas“ pasakoja žavingos moters Elizos (Angelina Jolie) ir turisto Franko (Johnny Depp) neatsitiktinos pažinties istoriją. Traukinyje į Veneciją paslaptingoji Eliza savotiškai įsibrauna į Franko gyvenimą ir romantika kvepianti pažintis įsilieja į veiksmo kupiną ir nuotaikingą istoriją. O joje – intrigos, pašėlusios gaudynės, pavogtų pinigų paieškos ir nuolat jaučiama pagrindinių herojų aistra. Tik ar ši aistra nekainuos Elizos meilės Aleksandrui, dėl kurio ji pasiryžta šiai intriguojančiai pažinčiai su nepažįstamuoju matematiku Franku.

Beje, šiame filme įdomiausia stebėti Johnny Deppo ir Angelinos Jolie vaidybą. Iš šalies žiūrint visiškai nesuderinami aktoriai puikiai tiko režisieriaus Floriano Henckelio von Donnersmarcko trileryje. Derėtų priminti, kad šiems aktoriams vaidinti pasiūlyta tik atsisakius Tomo Cruise‘o ir Charlize Theron duetui. Mano nuomone, šį filmą jie būtų tik sugadinę... Johny Deppo paslaptingumas, charizma puikiai tiko prie filmo atmosferos, o Angelinos Jolie moteriškumas idealiai derėjo su fatališkos ir paslaptingos moters įvaizdžiu.

Per daug iš filmo taip pat nereikėtų tikėtis. Jis kiek nuspėjamas, bet gražūs vaizdai ir atmosfera įtraukia. O režisieriaus bandymas žiūrovą suklaidinti ir suabejoti vieno ar kito veikėjo tapatybe pasiteisina. Neperkrautas veiksmo epizodais, nereikalingais dialogais filmas išlieka galantiškai subtilus. Nuotaikingas filmas labiausiai traukia dviejų skirtingų aktorių ir personažų istorija. O tokių kino juostų nėra daug. Paprastas, nuotaikingas, toks koks ir turėtų būti filmas pasirodantis prieš didžiausias metų šventes – Kalėdas.

VIDEO: The Tourist | OFFICIAL Trailer #1 US (2010) Johnny Depp Angelina Jolie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius