Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 18

Klaipėdiečius iš koto vertė Šapro juokeliai, o dainuoti vertė E.Sipavičiaus hitai (foto)

Vytautas Šapranauskas tik dar kartą įrodė, jog yra neeilinio talento persona. Geros humoro dozės išsiilgę klaipėdiečiai tiesiog sausakimšai užpildė koncertų ir renginių salę „Vakaris“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Vytautas Šapranauskas tik dar kartą įrodė, jog yra neeilinio talento persona. Geros humoro dozės išsiilgę klaipėdiečiai tiesiog sausakimšai užpildė koncertų ir renginių salę „Vakaris“. Kone visi bilietai į V.Šapranausko juodojo humoro vakarą buvo išparduoti tiesiog žaibiškai.

Beveik pustrečios valandos trukęs renginys abejingų nepaliko. „Juodojo humoro vakarą IV“ V.Šapranauskas pradėjo sudainuodamas visiems gerai žinomą dainą „Ramunę baltąją“. Vėliau sekė tokie šlageriai kaip „Anzelmutė“, „Lietuvaitė“ bei „Vėl, švieski, man vėl“.

Krūvą anekdotų papasakojęs Šapras, ne kartą susilaukė audringų Klaipėdos publikos ovacijų.

O štai dar penktadienį į koncertų ir renginių salę „Vakaris“ sugužėjo Egidijaus Sipavičiaus pasiilgę žmonės. Tikro estrados vilko atliekamos dainos sukvietė itin įvairaus amžiaus publiką. Antroje koncerto dalyje E.Sipavičiui sudainavus visiems puikiai žinomą šlagerį „Antilopė“, sėdinčių savo vietose žiūrovų nebebuvo. Kartu su atlikėju dainavę klaipėdiečiai E.Sipavičių apdovanojo ne tik gėlėmis, bet ir audringais plojimais.

Pateikiame nuotraukų galeriją iš penktadienį ir šeštadienį vykusių renginių. Nuotraukų autorius – Domas Lukauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius