Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 30

Klaipėdos „Švyturio“ areną sudrebino Egidijus Dragūnas (nuotraukos)

Nepaisant to, jog buvo manoma, kad koncertas Klaipėdoje gali ir neįvykti, jis įvyko ir labai šventiškai, naujametiškai nuteikė daugiau nei trečdalį klaipėdiečių.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Prieš pusę metų šviesomis ir garsu Klaipėdą sudrebino Grand Show Klaipėda, dabar – „Čia kalba Selas su nauja energija. Tai ne tik nuostabios energijos užtaisas, bet ir reginys su daug šviesų ir garso, subūręs Švyturio arenoje bene 8 tūkstančius žmonių.

Prie puikiai žinomų kūrinių, tokių kaip Sapnai‘‘, Mano naktys‘‘, Informacija‘‘, skambėjo ir naujos dainos – Aš žiūriu į tave, pasauli‘‘. Taip pat skambėjo ir vienas G.Karaliūnaitės dainos koveris.

Gerbėjai tiesiog šėlo ir visus dainų tekstus skandavo atsistoję. Negana to, nustebino ir jaunos gimnastės šokis per vieną iš dainų – sveikinimas tėvams 20-ųjų vestuvių sukaktuvių proga. Taip, tai E.Dragūno draugų, pas kuriuos jis apsistoja viešėdamas Klaipėdoje, dukra. Pauzes tarp dainų užpildė Selo pasakojimai apie įvairius nutikimus jo muzikinėje karjeroje.

Nepaisant to, jog buvo manoma, kad koncertas Klaipėdoje gali ir neįvykti, jis įvyko ir labai šventiškai, naujametiškai nuteikė daugiau nei trečdalį klaipėdiečių. Įkrovė energijos ne tik tam vakarui, bet mažiausiai ir visai savaitei.

Klaipėda, aš gyvenu, kvėpuoju tavim...‘‘ – kiek pakeistais dainos žodžiais turėjo baigtis koncertas. Deja, žiūrovams šito nepakako: didžiulėmis ovacijomis ir šūksniais Selas buvo pakviestas atgal į sceną, kur atliko dar keletą kūrinių.

A.Venskaus nuotraukos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius