Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 11

Komedija „Striptizo ereliai“: plastiški nuogi kūnai vis dar vilioja

Kai medžiai vis labiau siūbuoja nuo vėjo ir vasaros saulėlydžiai pamažu gęsta, šį trečiadienį, rugpjūčio 10d., vėl galėjome išvysti dar labiau apsinuoginusius vyrus, šokančius striptizą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Kai medžiai vis labiau siūbuoja nuo vėjo ir vasaros saulėlydžiai pamažu gęsta, šį trečiadienį, rugpjūčio 10d., vėl galėjome išvysti dar labiau apsinuoginusius vyrus, šokančius striptizą.

Net praėjus trejiems metams nuo spektaklio „Striptizo ereliai“ premjeros, šis spektaklis ir šiandien išlieka vienu pačiu populiariausių rodomų „Domino“ teatre. Jau vien spektaklio pavadinimas mums išduoda, kad bus erotinio šokio elementų, kurį šoks vyrai.

Salėje, pilnoje žmonių, jau prasidėjus pirmojo bandomojo šokio elementams, pasigirsta garsūs plojimai ir aidi juokas, o žmonės, sėdintys šalia, tiesiog komentuoja, kas bus toliau, ir ragina įdėmiai žiūrėti. Susidaro įspūdis, kad jie stebi šią komediją jau ne pirmąjį kartą.

Kas gi lemia šio spektaklio populiarumą?

Įdomu jau vien tai, kad šis viliojantis šokis, kurį spektaklyje šoka vyrai,  iš tiesų yra moterų vienas iš „stipriausių ginklų“ renkantis partnerį. Juk striptizas – tai pasirodymas, kurio metu atlikėjas palaipsniui nusirengia siekdamas lytiškai sujaudinti žiūrovus. Šio šokio metu labiau pabrėžiamas seksualumas, o ne pats nusirenginėjimo momentas. Štai toks šokio apibūdinimas pateikimas žodyne.

Puikiai paringtas aktorių kolektyvas: Gytas Ivanauskas, Sakalas Uždavinys, Eimutis Kvoščiauskas ir kiti žymus aktoriai bei dvi jiems asistuojančios damos: Judita Zareckaitė bei Lina Rastokaitė, kurios padeda atskleisti vyrams jų kūno grožį šokant striptizą.

Veiksmas vyksta Akmenės miestelyje kai šeši vyrai, pavargę nuo gyvenimo kasdienybės ir nusivylę savimi, leidžia laisvą laiką su alaus buteliu ant suolelio, nes aplinkui siaučia nedarbas.

Taip beleidžiant laiką vienam iš vyrų kyla puiki idėja, kaip galima užsidirbti pinigų. Iš pradžių atrodanti pati kvailiausia idėja pamažu tampa ne tokia ir neįgyvendinama... Artėjant didžiojo šokio premjerai salėje vis labiau aidi plojimai ir skamba juokas, o ką jau kalbėti apie renginio vedėją, kuri apsirengusi siaura aptemta raudona suknele salėje pradeda gundyti vyrus, o gal tai visai ne moteris? Beje, ji vardu Tutis...

Pasibaigus šiai komedijai žiūrovai atsistoja, palydi plojimais šauniausius erotinio šokio meistrus ir dėkojA lenkų režisieriui Arkadiuszui Jakubikui už puikią lengvą komediją.

Taigi visiems, pasiilgusiems plačių šypsenų, šilto vakaro, atviresnio nuogumo, ir pavargusiems nuo įprastinių filmo premjerų, siūlau pasirinkti „Striptizo erelių“ kompaniją.

Parengė: Agnė Straigytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius