Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 28

Konkursinė skaitytojų galerija. Žiemą besimaudantiems sveikuoliams nebaisus joks speigas

Ketvirtadienio popietę ikrauk.lt paskelbė konkursą patiems drąsiausiems skaitytojams – žiemos maudynių nebijantiems sveikuoliams. Konkurso nugalėtojui ikrauk.lt ir „Mobilios...
Mindaugas Leškevičius
Mindaugas Leškevičius

Ketvirtadienio popietę ikrauk.lt paskelbė konkursą patiems drąsiausiems skaitytojams – žiemos maudynių nebijantiems sveikuoliams.

Konkurso nugalėtojui ikrauk.lt ir „Mobilios pirtys“ žada ypatingą prizą – mobilią pirtį visam savaitgaliui!

Plačiau apie konkursą skaitykite čia.

Pirmasis konkursui nuotrauką atsiuntė skaitytojas Algirdas Grybauskas. Vyras nuotraukoje kartu su draugu maudosi sniege. Algirdas sako, kad kartais galima ir suabejoti, ar tikrai jis – sveikuolis, bet nuotrauka kalba pati už save.

Nuotraukų atsiuntė ir Mindaugas Leškevičius. „Visais metų laikais mėgstu maudytis pirtyje. Labiausiai žinoma patinka žiemą. Stengiuosi susidraugauti su šalčiu, todėl prieš eidamas į pirtį paguliu sniege, atvėsus apsipilu šulinio vandeniu, neįtikėtina bet jis sušildo! Vėliau seka pirtis, daug garų ir vantos. Maždaug 8 ar 9 metus nenaudoju šilto vandens. O nuo šių metų pasiryžau ir atsisakiau striukės, mano manymu lietuviškoms žiemoms toks rūbas nereikalingas!“ – rašo jis.

„Nėra šalto oro, yra tik blogas užsigrūdinimas“, – rašo Marius V., atsiuntęs savo nuotrauką. 

Dar vienas savo nuotrauką atsiuntęs skaitytojas Mantas Kajokas tikina nesantis sveikos gyvensenos propaguotojas, tačiau mėgstantis sportą ir garinimąsi pirtyje žiemos metu. Apie atsiųstą nuotrauką Mantas K. parašė: „Štai užfiksuota akimirka – maudynės sniege po pirties. Buvo –15 laipsnių. Nerealus jausmas!“

Žiemos maudynių nuotrauką atsiuntė ir skaitytojas Ričardas Bekintis.

„Maudynės po pirties kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“. Pirtis rusiška. Svarbiausia nedvejot. Ir taip kiekvieną žiemą!“ – rašo skaitytojas Gytis Teišerskas redakcijai atsiuntęs 2 nuotraukas.

Redakcijai nuotrauką atsiuntė ir Leonas Gudynas, laiške parašęs: „Žiema vienas geriausių metų laikų, kai savo kūną gali palepinti gal kam ir ganėtinai ekstremaliais pojūčiais. Taigi kiekvienai progai pasitaikius aš su draugais nevengiu pasikaitinti tikroje senovinėje lietuviškoje pirtelėje, paskui šokam į ežere iškirstą eketę arba išsivoliojame šviežiame puriame sniege. Tik šįkart ne tik visa tai darėme, bet dar viską suderinome su didžiausiu savo hobiu... Beje,
pagauti žuvelių nelabai pavyko, nes lauke buvo –20, tad TOKIA žūklė truko ganėtinai neilgai“.

Laima Astrauskienė, redakcijai atsiuntusi 2 nuotraukas, tikina, kad be pirties ant ežero kranto žiema netektų pusės savo žavesio.

„Šuolis prieš tarzanišką pirtį, po lengvo apšilimo. Sveikuolių šventė. Mano pirmosios maudynės lediniame vandenyje. Nesigailiu pradėjęs“, – rašo redakcijai Lukas Žemaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius