-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 08

Kovo 8-osios proga – policijos pareigūnų šypsenos ir gėlės moterims

Šiandien Tarptautinei moters dienai sukanka 103 metai. Ir Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyrai niekada nepamiršta savo kolegių. Ir šį rytą visoms merginoms...
Kovo 8-osios proga – policijos pareigūnų šypsenos ir gėlės moterims
Kovo 8-osios proga – policijos pareigūnų šypsenos ir gėlės moterims
Temos: 1 Gėlės

Šiandien Tarptautinei moters dienai sukanka 103 metai. Ir Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyrai niekada nepamiršta savo kolegių. Ir šį rytą visoms merginoms ir moterims buvo įteikti pavasariniai žiedai, pasakyti tikrai nuoširdūs ir šilti žodžiai.

,,Dėmesio moterims niekada nebus per daug...“, ,,Tegul Jūsų veidus visada puoš šypsena, nuo Jūsų sklis gėris ir šiluma...“, ,,Moteris – šeimos židinio kurstytoja, tad tegul ši ugnis niekada neužgęsta“... „Moteris reikia mylėti ir gerbti, dovanoti šypsenas ir gėles. O Jūs, mielos mamos, draugės, žmonos ir mylimosios, visada skleiskite aplink gėrį ir šilumą“... ir dar daug gražių žodžių išgirdo kolektyvo moterys šiandien iš laikinai einančio viršininko pareigas Vaclovo Akavickio, viršininko pavaduotojo Lino Špakausko, padalinių vadovų ir kolegų vyrų.

Dešimtą valandą policijos pareigūnų ekipažai išskubėjo į Telšių miesto gatves. Gerą pusvalandį buvo stabdomi automobiliai, kuriuos vairavo dailiosios lyties atstovės. Joms šilto pavasario, šypsenų ir puikios nuotaikos, gero kelio linkėjo pareigūnai, įteikdami gėlės žiedą. Sveikinti kovo 8-ąją moteris-vairuotojas – jau ilgametė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato tradicija.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius