Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 15

Kūrybinės dirbtuvės su aktoriumi A.Bružu ir keliautoju Makaliumi

Šį savaitgalį „Samsung Galaxy Note II“ studijoje, įkurtoje prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“, vyks kūrybinės dirbtuvės su garsiu teatro, kino ir televizijos aktoriumi...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Šį savaitgalį „Samsung Galaxy Note II“ studijoje, įkurtoje prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“, vyks kūrybinės dirbtuvės su garsiu teatro, kino ir televizijos aktoriumi Audriumi Bružu ir kelionių ekspertu Rimvydu Širvinsku – Makaliumi.

Penktadienį nuo 16 iki 21 val. ir sekmadienį nuo 13 iki 19 val. kartu su Makaliumi išmaniojo telefono pagalba nukeliausite į pačias gražiausias vietas, sužinosite vertingų kelionių patarimų ir pamatysite, kaip kūrybiškai ir įdomiai galite įamžinti kelionių įspūdžius.

Šeštadienį nuo 13 iki 19 val. aktorius Audrius Bružas pakvies sudalyvauti improvizacijų fotostudijoje – kartu išmėginti savo aktorinius sugebėjimus bei nusifotografuoti netikėčiausiose ir linksmiausiose scenose.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius