Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 20

Kviečiame dalyvauti vaikų piešinių parodoje!

Turbūt niekas nedrįstų ginčytis, kad vasara – tai gražiausias laikas metuose, kuomet mus džiugina vis dažniau danguje besiritinėjanti saulė, vėsina gaivūs ledai, o bet kokius rū...
“http://obermann.uiowa.edu/ nuotr.”
“http://obermann.uiowa.edu/ nuotr.”

Turbūt niekas nedrįstų ginčytis, kad vasara – tai gražiausias laikas metuose, kuomet mus džiugina vis dažniau danguje besiritinėjanti saulė, vėsina gaivūs ledai, o bet kokius rūpesčius nustelbia jūros bangų mūša. Laikas, kurį galime praleisti su šeima ir savo brangiausiais vaikais, kuriems galbūt ne visada spėjame skirti tiek dėmesio, kiek norėtųsi.


Pripažinkime – juk būna, kad grįžę iš darbo paskubomis savo atžalų paklausiame, ar jie pavalgė ir paruošė pamokas, bet per gausybę reikalų nerandame minutės pasiteirauti: „Kaip praėjo tavo diena? Kokių naujų įspūdžių ji tau atnešė?“.


O juk būtent vasarą mūsų mažieji patiria tiek daug, kiek jų atminty sutilpti tiesiog negali. Vargu, ar po mėnesio paklaustas vaikas prisimins, kas gražaus ir gero per praėjusį laiką jam nutiko. Todėl reikia kažko, kas ne tik jiems primintų, bet ir mums papasakotų apie gražiausias mūsų mažųjų gyvenimo akimirkas. Piešimas – tai ne tik būdas išlaisvinti kūrybiškumą, fantaziją, bet ir puiki galimybė įamžinti tai, ką norėtųsi prisiminti net ir po daugelio metų.


Todėl kviečiu Jus paraginti savo vaikus čiupti į rankas pieštukus, akvarelę, guašą, ar ką tik širdis geidžia ir ant A3 formato lapo piešti tema – „Mano laimingiausia vasara“. Dar daugiau – kviečiu šiais piešiniais pasidalinti su prekybos ir laisvalaikio centro PANORAMA lankytojais. Jie jūsų vaikų piešiniais grožėsis beveik du mėnesius, o rugpjūčio mėnesį visi jaunieji dailininkai bus pakviesti į naujos, vaikams skirtos pramogų erdvės atidarymą, kur mažųjų lauks graži šventė, porcija ledų ir kiti siurprizai.


Piešinius iki liepos 5 d. atneškite į PANORAMOS informaciją arba siųskite adresu:


Prekybos ir laisvalaikio centras PANORAMA


Saltoniškių g. 9


LT-08105 Vilnius

Ant voko su piešiniais prašau užrašyti savo kontaktus (vardą, pavardę, telefono numerį ir el. paštą), kad galėtume atsiųsti kvietimą į šventę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius