Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 25

Laimės užtaisą skleidžiančio Pharellio Williamso dainos „Happy“ traukinys jau Kaune

Aktyvi, visad įvykių centre esanti Kauno fotodraugija ir šįkart nustebino savo miesto gyventojus ir svečius pakviesdama juos prisijungti prie per pasaulį keliaujančio, laimės už...
Vilniečiai šoka pagal „Happy“ dainą
Vilniečiai šoka pagal „Happy“ dainą / Kadras iš „Youtube“

Aktyvi, visad įvykių centre esanti Kauno fotodraugija ir šįkart nustebino savo miesto gyventojus ir svečius pakviesdama juos prisijungti prie per pasaulį keliaujančio, laimės užtaisą skleidžiančio Pharellio Williamso dainos „Happy“ traukinio.

Šis traukinys neaplenkė ir didžiųjų Lietuvos miestų Vilniaus ir Klaipėdos, o praeitą savaitę užsuko ir į laikinąją sostinę Kauną.

Visą savaitę draugijos nariai keliaudami miesto gatvėmis dovanojo šypsenas praeiviams, juos kviesdami šokio žingsneliu prisijungti prie laimės akcijos.

Ekspromtu gimusias ir nesurežisuotas emocijas Kauno fotodraugija įamžino vaizdo klipe, taip norėdami parodyti, kad pakanka vienos padovanotos šypsenos praskaidrinti net ir labiausiai apniukusią dieną.

Edita Matulaitytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius