Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 12

Lietuviai pristatys mobiliųjų telefonų žaidimą „SoulMaster“

CrazyImp Studio - pašėlusio velniūkščio studija, toks jų pavadinimas būtų išvertus į lietuvių kalbą. Šią studiją sudaro du pagrindiniai nariai: Aurimas Slapšys bei Aurimas Gaidys.
Temos: 1 Lietuviai

CrazyImp Studio - pašėlusio velniūkščio studija, toks jų pavadinimas būtų išvertus į lietuvių kalbą.

Šią studiją sudaro du pagrindiniai nariai: Aurimas Slapšys bei Aurimas Gaidys. Tačiau įvairiuose projektuose prie jų prisijungia ir daugiau žmonių. Dabartinis projektas tai mobiliųjų telefonų platformoms skirtas žaidimas SoulMaster. Šio žaidimo prototipas buvo pristatytas per StartUp Sauna 2012 Kaune.

CrazyImp komanda savo žaidimą apibūdina labai paprastai: „Jei nori įsikūnyti į senovės vienuolį ir kovoti tarp realaus ir pomirtinio pasaulių tai šis žaidimas būtent tau. Tavo pagrindinis tikslas yra pakviesti gerąsias sielas į sielų puodynę bei apsaugoti ją nuo blogųjų. Naujų galių įgysi keliaudamas per neatrastas vietoves bei kovodamas su nuožmiomis ir bauginančiomis sielomis. Turi šansą tapti nenugalimu Sielų Meistru ir lygiuotis į geriausius Sielų Meistrus pasaulyje."

Prie šio žaidimo šiuo metu dirba šešių žmonių komandą. Jie sparčiai tobulėja ir siekia savo tikslo. Be abejonės, jiems padeda Kauno technologijos universitetas, StartUp Space bei ATLab.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius