Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 13

Lietuvių dizaineriai traukia Paryžiaus publiką (nuotraukos)

Penktadienį, rugsėjo 14dieną lietuvių dizainerių komanda ir neseniai jų įkurta dizaino galerija YéYé Paris Store pradeda savo sezoną Paryžiuje trigubu atidarymu, rengiamu su eksperimentinių filmų galerija RE :Voir atstovaujančia Jonui Mekui ir kitiems eksperimentinių filmų kurėjams, bei Prancūzijoje garsios šokėjos Catherine Bay kuruojama galerija- The Window.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Penktadienį, rugsėjo 14dieną lietuvių dizainerių komanda ir neseniai jų įkurta dizaino galerija YéYé Paris Store pradeda savo sezoną Paryžiuje trigubu atidarymu, rengiamu su eksperimentinių filmų galerija RE :Voir atstovaujančia Jonui Mekui ir kitiems eksperimentinių filmų kurėjams, bei Prancūzijoje garsios šokėjos Catherine Bay kuruojama galerija- The Window.

Po pirmo neoficialaus renginio, yéyé Paris Store privertė paryžiečius į save atkreipti dėmesį dėl netikėto renginio koncepto. Dizainerių komanda Mother Eleganza liepos 28dieną pasiūlė apsilankiusiems šokti ant bananų žievių! Nustebę lankytojai ne tik praleido malonų vakarą, bet ir maloniai atsiliepė apie šiuos šokius, surengtus Mother Eleganza klipo filmavimui.

Šį kartą, renginys bus daug ramesnis, bet ne ką nuobodesnis. Yéyé store Paris siūlys lankytojams renginio metu Guy Trier – Moving-Bild filmo projekcija, bei pamėginti patiems pažaisti su kino juostomis, ant jų piešant, kaip tą daro filmų galerijos pakviestas meninkas, kurio paroda bus pristatoma šalia esančiose Re :voir patalpose, o tuo tarpu- priešais esanti galerija The Window pristatys Thierry Fontaine, Gilles Clément ir André Lozano parodą. Šiam renginiui is Lietuvos yéyé atgabeno du šakocius, kuriais vaišins lankytojus. Šis renginys skirtas pradėti šių trijų meno erdvių sezonui.

YéYé store Paris komanda nenusiteikus ir vėliau buti rami. Kiti komandos nariai- LeMuse, OkiikO, Aistė Nesterovaitė, Diana Kuzmickaité ir Aušra Urbanavičiuté, MummyMoon, bei jau minėtieji Mother Eleganza - kupini idėjų.

Rugsėjo 21 dieną Gustave Goublier gatvėje, Paryžiaus centre, bus galima  pamatyti Dianos Kuzmickaitės ir Aušros Urbanavičiūtės madų pasirodymą.

Rugsėjo 26 dieną Ruta Kiškytė (Ruta Kiskis), pakviesta mados savaitės proga, organizuos yéyé nedidelį vakarėlį.

Spalio 19dieną LeMuse, bendradarbiaudami su garsia lietuvių šiuolaikinio meno atstove Elena Narbutaite pristatys savo naująją kolekciją.

Norėdami sužinoti daugiau apie yéyé store Paris organizuojamus renginius, galite prisijungti prie jų Facebook puslapio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius