Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 06

„Lietuvos Ryto“ fanai švęs 13-ąjį gimtadienį

Gruodžio 9 dieną, 21 val, klube „Metro" Vilniaus „Lietuvos ryto" sirgaliai iškilmingai pažymės 13 metų sukaktį. Būtent tiek metų praėjo nuo tada, kai rytfaniai, tada B tribūnoje, pradėjo organizuotai palaikyti stipriausią sostinės krepšinio klubą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Gruodžio 9 dieną, 21 val, klube „Metro" Vilniaus „Lietuvos ryto" sirgaliai iškilmingai pažymės 13 metų sukaktį. Būtent tiek metų praėjo nuo tada, kai rytfaniai, tada B tribūnoje, pradėjo organizuotai palaikyti stipriausią sostinės krepšinio klubą. Šventės proga bus surengtas hip-hop‘o koncertas, kuriame dalyvaus ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių atlikėjai.

„Būti ištikimiems 13 metų - reiškia gyventi komandos ritmu. Vasara ramesnė, o kitus metų laikus planuoji pagal varžybų tvarkarašį, - apie fanų gyvenimo specifiką kalbėjo vienas šios grupuotės pradininkų  Pavel. - Per tuos metus būta visko, pykomės, taikėmės, daug keliavom, dalis užaugo, kažkiek aprimo, tačiau visų širdys yra ir liks juodai-baltai-raudonos."

Nuo kunigaikščio Gedimino laikų Vilnius garsėjo kaip daugiatautis miestas, kuriame sutarė, nors ir skirtingomis kalbomis kalbėjo, įvarių šalių atstovai. Taip yra ir dabar. Norėdami pabrėžti šią vienybę ryfaniai į koncertą pakvietė atlikėjus, dainuojančius lietuviškai, rusiškai ir lenkiškai.

„Tribūna dažnai cituojama dėl nestandartinės tautinės sudėties . Tai vienas iš aspektų, kuriais rėmėmės, organizuojant renginį. Lietuvis, rusas ar lenkas - nesvarbu, svarbu - turėti vienodus idealus ir pomėgius, nepriklausomai nuo kalbos skirtumų", - apie renginį kalbėjo organizatoriai.

Lietuviškai hip-hop‘ą atliks keturi atlikėjai, šmaikščiu pavadinimu „Tie Geresni". Šiais metais jie susibėgo krūvon kad kartu neštų bendrą vėliavą, tarp jų 2010 metų oficialus Lietuvos MC Battle nugalėtojas, taip pat vietoj nenustygstantis kolektyvas Shiaure. Rusišką hip-hop'ą atliks šio stiliaus genijus Moo (LT) kartu su Bonzique (LT), bei iš Klaipėdos atkeliausiantis Sniper. Renginio „vinimi" taps svečiai iš Lenkijos, tai vienas iš geriausių ir seniausių Lenkijos hip-hop‘o atlikėjų PEJA kartu su SLUM ATTACKS.

2011/2012 metų sezoną rytfaniai pradėjo ypatingai gausiai ir vieningai. Tribūnoje pastaruoju metu renkasi vis daugiau jaunuolių, tikinčių juodai-baltai-raudonais. Tam nemažą įtaką daro gerai besiklostantys, nuoširdūs santykiai su komanda, jos atstovais, juntama pagarba iš komandos vadovybės. Rytfaniai kviečia visus užsukti į renginį, susipažinti, o pažintis pratęsti tribūnoje! Kartu mes nugalėsime bet ką! Ateik ir palaikyk „Lietuvos rytą" visur ir visada.

Bilietus į koncertą, kuriuo bus pažymėta 13-kos metų sukaktis, galima įsigyti renginio vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius