Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 07

Lietuvos žmonės nori būti geresni

Dažnai apie lietuvį yra sakoma, kad jo džiaugsmas didesnis kaimyno karvei nudvėsus, nei kai sava gausiai pieno duoda.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Dažnai apie lietuvį yra sakoma, kad jo džiaugsmas didesnis kaimyno karvei nudvėsus, nei kai sava gausiai pieno duoda. Arba, kad lietuvis visur ir visada mato tik juodas spalvas, o baltos nepastebi. Tačiau šį kartą norisi paneigti šią visuomenėje nusistovėjusią nuomonę.

Viena iš Lietuvos įmonių savo klientams išsiuntė šventinį sveikinimą, kuriame kiekvienas galėjo išsirinkti norus.  Norai ir svajonės tai lyg mūsų gyvenimo variklis nuolat skatinantis nesustoti ir judėti pasiekimų link. Turbūt visi jų turime ne vieną, bet ar praleidžiame progą pasvajoti dar šiek tiek? Retai.

Šis žmonių bruožas ir paskatino įmonę savo kalėdinį sveikinimą pateikti kaip žaidimą, kuriame žmonės gali išsirinkti tris norus iš dešimties ir taip sudaryti savo norų sąrašą bei išsiųsti jį „Count Line“ Kalėdų Seneliui. Iš kurio, beje, visi sulaukia atsakymo. Savo troškimus išsakė daugiau kaip tūkstantis žmonių ir šis skaičius vis dar auga, nes sveikinimas aktyvus iki Trijų Karalių.

Norai, iš kurių galima rinktis, labai įvairiapusiški. Vieni susiję su laisvalaikio pramogomis, kiti su darbo santykiais, treti su įmonės teikiamomis paslaugomis, o tarp jų įsimaišęs paprastai skambantis, bet nepaprastas noras: „Būti geresniu“ Būtent pastarasis ir sulaukė daugiausiai visų apsilankiusiųjų dėmesio. „Noriu būti geresnis“ – štai taip skamba dažniausiai įvardintas troškimas. Jį pasirinko beveik 800 žmonių. Antras pagal populiarumą noras: „Didesnė alga“, o tai jau nelabai stebino ir yra suprantama atsižvelgiant į dabartinę šalies situaciją.

Žmonių noras būti geresniais tikrai buvo pastebėtas ir visi jie gavo atsakymus su užuominomis kaip tai galima padaryti. Neaišku, ar tokį pasirinkimą lėmė šventinis laikotarpis, kai norisi daryti gera, ar tai yra visuomet gyvuojantis slaptas žmonių troškimas, bet toks pasirinkimas džiugino Kalėdų Senelį ir turėtų džiuginti visus Lietuvos gyventojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius