Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 18

Linksmos muzikos grupė „Saulės kliošas“ užgrojo ramiai (nuotraukos)

„Saulės kliošas“ parodė Klaipėdai, kaip gyva muzika gali padėti turiningai praleisti vakarą.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Norah Jones projekto dalyviai grupės Saulės kliošas“ nariai ketvirtadienį pasirodė „Vakario“ koncertų salėje. Šiuo projektu grupė siekia skatinti gyvai atliekamą muziką Lietuvoje.

Kiek neįprastas vakaras, žinant „Saulės kliošo“ muziką, kuri dažniausiai skamba nuotaikingai, o publika šoka ir dainuoja kartu. Šį kartą, žiūrovai sėdėjo prie staliukų, vaišinosi gėrimais ir net ir skatinami, dainavo labai nedrąsiai. O muzika buvo labiau romantiška ir rami, nei linksma.

Išsirinkęs mėgstamiausias Norah Jones dainas, „Saulės kliošas“ prisipažino, kad žino ne visų tų dainų pavadinimus, o tieisog vadina jas, kaip jiems labiau patinka. Prieš pradedant groti „Thinking about you“ L.Šarkinas (mušamieji) pranešė, kad jie šią dainą vadina „Yesterday“. Vakaro eigoje L.Šarkinas ne kartą prajuokino publiką savo šmaikščiais komentarais.

Koncerto metu netrūko improvizacijų. Grodami, muzikantai nusprendė, kad vienos dainos dalis primena Bob Marley „No woman, no cry“, taigi atliekamą dainą baigė šios dainos akordais. Be to, galimybę parodyti savo talentą turėjo ir pavieniai grupės nariai. Pavyzdžiui, V.Bikus (klavišai), visiems nutilus, klavišų pagalba paskleidė muzikos garsus, kurie koncertų salėje sukėlė intrigą, o kartu ir ramybės jausmą. Improvizacijos padėjo įvertinti grupės profesionalumą ir atsidavimą muzikai.

Vyriškas muzikantų kolektyvas su vienintele moterimi grupėje – Juste Starinskaite (vokalas) – parodė Klaipėdai, kaip gyva muzika gali padėti turiningai praleisti vakarą. Taigi projekto tikslo yra siekiama, vien dėl to grupei galima smarkiai ir garsiai paploti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius