Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 17

„Login2011“: kur dingsta laikas?

Pranešėjas Milo Yiannopulos savo pasisakyme nori atkreipti dėmesį į tai, kaip mes leidžiame laiką internete ir kaip valdyti priklausomybę internetui.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Laikas

Pranešėjas Milo Yiannopulos savo pasisakyme nori atkreipti dėmesį į tai, kaip mes leidžiame laiką internete ir kaip valdyti priklausomybę internetui.

Šio laikmečio skiriamasis bruožas - vis labiau auganti neįprastų priklausomybių gausa. Informacinės sklaidos eroje priklausomumas nuo interneto prieš kelis metus buvo individualizuojamas, tačiau šiandien vis dažniau minima interneto įtaka visuomenei.

Interaktyvi veikla žmogui leidžia pasijusti dalyviu. Ši veikla yra tiek patraukli, kad žmogus atsisako jam įprastų bendravimo būdų. Taip pat bendravimas ir veikla internetu lengvai pasiekiami, finansiškai nereikalaujantys didesnių išlaidų. Už viso to slypi visiems mums brangus - laikas. Mums tai laikas, kurį iš tiesų galėjome praleisti su draugais prie puodelio arbatos, su savo mylimais žmonėmis. O kaip priešprieša to pavyzdys - socialiniai tinklai, kurie stengiasi tapti tarpininkais žmonių tarpusavio bendravime. Socialinių tinklų kūrėjų darbas aprėpti kuo daugiau žmogaus veiklų, pomėgių ir taip pamėginti priversti vartotoją praleisti kuo daugiau laiko jų tinkle, o tinklo kūrėjų partneriai pasinaudodami jų platforma pasistengs jums įsiūlyti savo produktus. Ar mūsų tikslai sutampa?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius