Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 10

Mados ir grožio vakaras vasaros belaukiant (nuotraukos)

Vos tik saulė išlenda pro debesis ir pašildo skruostus, mintimis vis dažniau persikeliame į vasarą. Atrodo, kad ji jau čia pat, vos už kelių žingsnių. O kad vasaros laukti būtų dar smagiau, pradėkime ieškoti naujo maudymosi kostiumėlio ir akį traukiančių aksesuarų!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Vos tik saulė išlenda pro debesis ir pašildo skruostus, mintimis vis dažniau persikeliame į vasarą. Atrodo, kad ji jau čia pat, vos už kelių žingsnių. O kad vasaros laukti būtų dar smagiau, pradedame ieškoti naujo maudymosi kostiumėlio, kuriuo vilkėdamos trauksime vyrų žvilgsnius. Įvairūs aksesuarai – puiki pagalba norint atrodyti dar ryškiau.

Idėjų paplūdimio garderobui pateikė balandžio 9-osios vakarą „Skybar'e“ vykęs mini vasaros kolekcijos pristatymas. Renginio metu buvo pristatytos naujausios maudymosi kostiumėlių tendencijos. Šį sezoną ypač madingus galvos apdangalus pristatė „Anna Mois“. O kaip save mylinti moteris be papuošalų? „Fashion Zone“ šį vakarą taip pat pristatė naujoves papuošalų srityje.

Maudymosi kostiumų mados tokios pat permainingos kaip lūpų dažų. Ir tai, kas buvo madinga praėjusią vasarą, dabar turėtų tapti sendaikčiu. Bet juk mums tai visai nesvarbu, svarbu, kad maudymosi kostiumėlis lieknintų ir leistų pasijusti grakščia bei gundančia. Todėl konstatuojame faktą, kad šią vasarą dar vyraus vintažinis stilius, o prieš dviejų dalių kostiumėlį pirmauja vienos dalies kostiumėlis. Tačiau visiškai slėpti kūno nerekomenduojama, patartina rinktis maudymosi kostiumėlį, kuriame dominuoja įvairūs sukryžiavimai, surišimai bei iškarpymai. Tokias rekomendacijas pateikė maudymosi kostiumėlius pristatęs „Ardi“ prekės ženklas.

Šią vasarą ypač madingi bus galvos apdangalai. Išsirinkti juos neturėtų būti sunku, nes dizaineriai siūlo galybę skrybėlaičių: šiaudinės, medžiaginės, plačiais ir siaurais bryliais, ryškios ir neutralios. O gal nesate entuziastinga šio apdangalo gerbėja? Visada yra alternatyva, šį kartą – tai skarelė.

Šią vasarą dar niekaip negalėsime išsivaduoti iš grandinių ir grandinėlių manijos. Vasarą vis dar puošimės stambiais metaliniais kaklo papuošalais, apyrankėmis ir ilgais kabančiais auskarais.

Nuotraukų autorius: Deividas Leilionas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius