Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 20

Mantas Wizard sėkmingai grįžo į „Šok su manimi“ (nuotraukos)

Šeštadienį vykusi dvyliktoji „Šok su manimi" laida nukėlė žiūrovus į gražiausius pasaulio kampelius: Indiją, Austriją, Lietuvą, Angliją, Jamaiką, Artinį regioną, kur gyvena eskimai, Kubą bei Antarktidą. Didžiausią įspūdį tiek žiūrovams salėje, tiek komisijai paliko Justinos Žemaitytės ir Dominyko Vaitiekūno pasirodymas, kurio metu jie be muzikos sušoko nuotaikingą eskimų šokį. Beje, šiokie tokie garsai jų šokyje buvo - girdėjosi tik vėjo gūsiai.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šeštadienį vykusi dvyliktoji „Šok su manimi" laida nukėlė žiūrovus į gražiausius pasaulio kampelius: Indiją, Austriją, Lietuvą, Angliją, Jamaiką, Artinį regioną, kur gyvena eskimai, Kubą bei Antarktidą.

Didžiausią įspūdį tiek žiūrovams salėje, tiek komisijai paliko Justinos Žemaitytės ir Dominyko Vaitiekūno pasirodymas, kurio metu jie be muzikos sušoko nuotaikingą eskimų šokį. Beje, šiokie tokie garsai jų šokyje buvo - girdėjosi tik vėjo gūsiai.

Vakaro staigmena buvo iliuzionisto Manto Wizard su partnere Viktorija Kunauskaite sugrįžimas ant parketo. Po traumos sugrįžusio Manto pasirodymas su Viktorija nepaliko abejingų, ir jie buvo išrinkti aistringiausia vakaro pora.

Laidos komisijos senbuviai - Jurijus Smoriginas, Jūratė Norvaišienė bei Edita Daniūtė - tą vakarą šalia savęs turėjo svečią - sporto žurnalistą, komentatorių, pagarsėjusį keliauninką Vytarą Radzevičių, kuriam gerai sekėsi analizuoti svetimų šalių šokius. J. Smoriginas bei J. Norvaišienė kaip visada buvo savame stiliuje, pastaroji profesionaliai vertino šokėjų pasirodymus, o E. Daniūtei sunku buvo susigaudyti, kaip vertinti porų šokius, kadangi ne visos poros savo pasirodymuose pateikė sportinių šokių elementų. Dėmesį E. Daniūtei laidos vedu rodė vedėjas Vytautas Šapranauskas, kuris pagyrė jos suknelę ir išvedė Editą į sceną, kad ji pasirodytų publikai visu gražumu.

Dvyliktąjį vakarą scenoje buvo ne vien tik šokiai, čia netrūko ir dainų. Savo dainomis prisijungti į artėjantį „Chorų karų" projektą kvietė grupė „Ventukai" iš Naujosios Akmenės bei Giulija su Monika iš Kėdainių.

Visiems dalyviams baigus savo paruoštus šokius, jų laukė tradicinis egzaminas. Šį kartą šokėjams buvo pateikti skirtingi daiktai, kuriuos jie turėjo panaudoti improvizacinio šokio metu. Dalyviai kaip reikiant pasistengė ir sukūrė linksmą šou.

Tačiau kad ir kaip būtų linksma, vakaro pabaigoje vienai porai teko palikti šį projektą. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus su projektu atsisveikino Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė. Pirmąją vietą užėmė Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, antrąją sėkmingai į projektą sugrįžę Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė, treti liko Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius