-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 28

„Meilės trikampis“ užkrėtė Šv.Kalėdomis

Užburiantys fleitos garsai, romantiška muzika bei charizmatiški atlikėjai. Ko daugiau reikia minint gražiausias metų šventes?
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Užburiantys fleitos garsai, romantiška muzika bei charizmatiški atlikėjai. Ko daugiau reikia, norint pasitikti gražiausias metų šventes?

Kasmetinis festivalis „Kristupo Kalėdos“ eina į pabaigą. Viso festivalio metu vilniečiai bei sostinės svečiai turi galimybę išgirsti pačių įvairiausių muzikos žanrų kūrinių, pasimėgauti tikro garso muzika bei pabėgti nuo rutinos, klausydami mielų širdžiai garsų.

Už lango spaudžiant šaltukui, Šv.Kotrynos bažyčia suspindo neeiline šiluma. Koncertas „Meilės trikampis“ prieš pat Šv.Kalėdas visus pakvietė pasinerti į tyriausius jausmus: meilę, šilumą, supratingumą, draugystę. Šis koncertas sulaukė žiūrovų anšlago, nes per vakarą vyko net du koncertai, o prie bažnyčios durų, nespėję nusipirkti bilietų, turėjo pamatyti užrašą: „Į šios dienos koncertus bilietų nėra“.

Neda Malūnavičiutė, Kostas Smoriginas ir Olegas Ditkovskis – atlikėjai, kurie išmano savo darbą užbūrė žiūrovus savo nuoširdžia muzika. Visi trys muzikantai atliko meilės balades ir autorinius kūrinius. Jie ne tik dainavo, bet ir grojo. O.Ditkovskis ir K.Smoriginas, kaip ir įprasta tikriems bardams, žmonių širdis virpino gitaros garsais, o Neda visus panardino į fleitos garsų gamą.

Buvo atlikti tokie žinomi kūriniai kaip „Paukščiai“, „Į tave“, „Užtrauktukas“, „Pažadėtam kvartale“ ir kiti. Žiūrovai kartu traukė žinomus kūrinius, o po kiekvieno iš jų Šv. Kotrynos bažnyčioje nuaidėdavo karšti aplodismentai.

VIDEO: Neda ir Olegas Ditkovskis - Į tave (gyvai)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius