-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 22

Menų fabrike „Loftas” retro muzikos gerbėjus subūrė duetas „The Ball and Chain”

Ketvirtadienio vakarą Menų Fabrike „Loftas” duetas „The Ball and Chain” su grupe bei orkestru surengė jau tradicija tapusį „Bad Ass Retro” vakarėlį. Šįkart grupė klausytojus dž...
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Menų Fabrike „Loftas” duetas „The Ball and Chain” su grupe bei orkestru surengė jau tradicija tapusį „Bad Ass Retro” vakarėlį. Šįkart grupė klausytojus džiugino ne tik puikiai žinomais hitais, bet ir naujomis dainomis iš būsimo albumo.

Kasmet J.Didžiulio bei E.Jennings organizuojamas „Bad Ass Retro” vakarėlis išskirtinis tuo, kad jo metu duetas pasirodo su daugiau muzikantų,  specialiai paruošta scenografija bei atnaujinta koncertine programa. Šiemet vakarėlis nebuvo skirtas vien jauniems žmonėms – brandesnė publika turėjo galimybę rinktis sėdimas vietas balkone, kur buvo užtikrintas geras koncerto matomumas bei kiti patogumai.

Praėjusiojo amžiaus muzikos klipus primenanti originaliai įrengta scena, klasikinių spalvų apšvietimas kūrė ypatingą, atgal į retro laikus sugrąžinančią, atmosferą. Taip pat kruopščiai parinkta vakarėlio temą atitinkanti atlikėjų apranga – J.Didžiulis bei muzikantai vilkėjo klasikinius kostiumus, o E.Jennings scenoje pasirodė su dizainerės R.Piekautaitės kurta blizgia suknele, prie jos priderintais bateliais. Dar viena išskirtine pasirodymo detale tapo J.Didžiulio permatoma elektrinė gitara.

„The Ball and Chain” pasirodymą pradėjo J.Didžiulis,  energingais muzikos ritmais išjudinęs publiką. Atlikęs pirmąją dainą, J.Didžiulis pašmaikštavo, kad pagal renginio scenarijų prie jo turėtų prisijungti žmona. Netrukus į sceną įžengusią E.Jennings gerbėjai sutiko plojimais. Viso pasirodymo metu duetui akompanavo būgnais ir pianinu grojantys muzikantai bei pučiamųjų instrumentų orkestras.

„Bad Ass Retro” vakarėlyje skambėjo tokios gerbėjams žinomos dueto dainos kaip „When we split up”, „Don’t think twice”, „Machine gun” bei jau hitais tapusios „Tu ateik į pasimatymą” ar „Gera”. Žiūrovai koncerto metu turėjo unikalią galimybę gyvai išgirsti naujausius dueto kūrinius „Don’t tell me everything”, „Baby baby burning”, taip pat kitas dainas iš būsimojo grupės albumo.

Po kiekvienos dainos trumpam užtemus požektorių šviesai, duetas aktyviai bendravo su klausytojais, stengėsi kurti gerą nuotaiką. „Dabar grosime pusiau melodramišką kūrinį, taigi, turite gerą progą pasibučiuoti, išgerti ar išeiti parūkyti”,- juokauti nesiliovė J.Didžiulis.

Atlikę paskutiniąją dainą „The Ball and Chain” atsisveikino su klausytojais iki kito pasimatymo, tačiau išgirdę gerbėjų šūksnius, prašančius sugrįžti, sutiko pasilikti dar vienam kūriniui. „Šis kūrinys ypatingas. Tai pirmoji „The Ball and Chain” daina, taip pat tai pirmoji daina, kurią parašiau Erikai”,- atviravo J.Didžiulis. Iki pat paskutinio muzikos akordo atlikėjai nenustygo vietoje – ragino publiką dainuoti ir šokti kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius