-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 25

Minios žmonių „Green night“ praleido po atviru dangumi

Visą naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniuje virė naktinis gyvenimas. Nemokamai savo duris atvėrė ir naktinėtojams įvairią muzikinę programą siūlė: „Menų loftas“, „Gravity“, „...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Visą naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniuje virė naktinis gyvenimas. Nemokamai savo duris atvėrė ir naktinėtojams įvairią muzikinę programą siūlė: „Menų loftas“, „Gravity“, „Woo“, „Tarantino“, „Vasaros terasa“, „Havana Social Club“, „Chaplin terasa“, „Balti drambliai“, „Paparazzi“, „Tamsta“ ir „Briusly“.

Nepaisant gražios „Green night“ idėjos, gana sklandaus įgyvendinimo ir šios nakties išskirtinumo, subūrusio tūkstantines žmonių minias, daugelis vilniečių ir miesto svečių traukė namo nepatekę nė į vieną klubą. Eilės išsirikiavo ne tik prie „Green night“ idėjos prisidėjusių klubų, bet ir prie daugelio kitų. Norėdami patekti į klubą, žmonės eilėje stovėjo vidutiniškai po pusvalandį ir dar daugiau.

Dar prieš vidurnaktį nemažai naktinėtojų patraukė namo, o dažniausia įvardyta priežastis buvo: klubuose – mėsmalė. Neišvengta ir muštynių bei kitų nemalonių incidentų, kuriuos profesionaliai „gesino“ policijos pareigūnai, bet tai būdinga visiems masiniams renginiams.

Dar vienas trūkumas – naktį dirbo tik kelios maitinimo įstaigos, todėl žmonės sėdėjo, stovėjo, lūkuriavo tiesiog po atviru dangumi (bent jau oras buvo puikus).

Vis dėlto visą naktį Vilniaus gatves užplūdusius žmones lydėjo pakili nuotaika bei nuo veidų nedingo šypsenos. „Green night“ organizatorių tikslas išsipildė: su visais pliusais ir minusais, Lietuvos klubinė kultūra buvo pakelta į kitą lygį.

Tikimasi, kad „Green night“ taps kasmetine sostinės tradicija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius